خبرگزاری کار ایران

معاون اقتصادی استاندار مازندران:

تعاونی‌ها در تحقق شعار سال نقش بی‌بدیل و اثرگذاری دارند

asdasd
کد خبر : ۱۲۷۳۵۷۷

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تأکید بر ضرورت تلاش فعالان اقتصادی و تشکل‌های بخش خصوصی در جهت تعمیق فرهنگ تعاون در سطح جامعه و تقویت این تشکل مردمی گام برداشت، گفت: تعاونی‌ها در تحقق شعار سال رهبری نقش بی‌بدیل و اثرگذاری دارند.

به گزارش ایلنا، حسین خیریانپور در هفدهمین همایش معرفی تعاونی‌های برتر مازندران افزود: در شرایط فعلی و برای عبور از وضعیت اقتصادی که ناشی از تحریم‌های ظالمانه دشمنان است، باید با روحیه انقلابی و جهادی و استفاده از ظرفیت‌های موجود وارد میدان عمل شویم تا با ایجاد و توسعه زیرساخت‌ها، بتوانیم به اهداف مورد نظرمان دست یابیم.

وی با بیان اینکه استاندار مازندران با روحیه انقلابی و جهادی به تسهیل‌گری در امور مردم، حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و واگذاری کارها به امور مردم اعتماد و اعتقاد راسخ دارد، اظهار داشت: حمایت تشکل های تعاونی و دانش بنیان‌ها راهبرد اساسی برای برقراری عدالت اجتماعی، توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در مازندران است که باید تمام دستگاه‌های اجرایی در راستای تحقق شعار اهتمام بیشتری داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه تمام را از رویکردهای اصلی دولت سیزدهم و به طبع آن استاندار مازندران عنوان کرد و گفت که با دستور استاندار، احیای ۹۴ حوضچه تکثیر و پرورش ماهی آزاد در روستای رودبارک کلاردشت با رهاسازی ۶۵ هزار قطعه ماهی آزاد و با سرمایه گذاری ۲۵ میلیارد ریالی در ظرف کمتر از یکماه دوباره احیا و به چرخه تولید بازگشت.

خیریانپور با بیان اینکه با تلاش فعالان اقتصادی و تشکل‌های بخش خصوصی می‌توان در جهت تعمیق فرهنگ تعاون در سطح جامعه و تقویت این تشکل مردمی گام برداشت، اظهار داشت: تعاونی‌ها در تحقق شعار سال رهبری نقش بی‌بدیل و اثرگذاری دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران تصریح کرد: تعاونی‌ها می‌توانند با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیاین با افزایش بهره‌وری و اشتغالزایی مناسب و اصولی در تحقق شعار سال رهبری نقش اثرگذاری ایفا کنند.

خیریانپور با بیان اینکه بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، نظام اقتصادی کشور باید بر پایه سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی با برنامه‌ریزی منظم و صریح استوار باشد، گفت: لازمه توسعه بخش تعاون حمایت همه جانبه و اهتمام بیشتر مسئولان دستگاه‌های اجرایی ذیربط است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در مازندران بویژه در بخش کشاورزی، شیلات و گردشگری، گفت: اعتقاد داریم که با توجه به ظرفیت این استان، تعداد تعاونی‌های فعال به همراه اعضای آنها باید به ۲ برابر وضعیت فعلی افزایش یابند تا بتوانیم به رشد هشت درصدی در اقتصاد دست یابیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با بیان اینکه تعاونی‌ها باید با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان علاوه بر افزایش بهره‌وری و تولید، در اشتغالزایی پایدار و اصولی نیزنقش مهم و موثری ایفا کنند، از تشکیل قرارگاه توسعه شرکت دانش بنیان در استان خبر داد و گفت: در این راستا کارگروه توسعه اقتصاد دانش بنیان نیز تشکیل شد.

خیریانپور افزود: با توجه به ظرفیت های موجود، شرکت های دانش بنیان مازندران و تولیدان آن باید از ۱۹۷ شرکت فعلی به ۲ برابر افزایش یابد و خانه های خلاق نیز باید در تمام شهرستان های استان راه اندازی شود.

وی رشد و توسعه شرکت های دانش بنیان را از اولویت های مهم و در دست اقدام استاندار مازندران عنوان کرد و گفت که با دستور نماینده عالی دولت در استان، با دستگاه های اجرایی که در توسعه شرکت های دانش بنیان سنگ اندازی می کنند به شدت برخورد می شود.

در همایش امروز از ۲۵ شرکت تعاونی برتر مازندران در بخش تولیدی، صنعتی، کشاورزی، شیلات، درمان و توزیعی با اهدای هدایایی تجلیل شدند.

راه‌اندازی ۵۴ تعاونی توسعه روستایی در مازندران

علی باقری در این مراسم، اظهار کرد: امروزه نقش اقتصاد تعاونی‌ها در دنیا پر رونق شده و یکی از فرایندهای مهمی که منجر به توسعه، اشتغال و تولید می‌شود، ایجاد شرکت‌های تعاونی است که می‌تواند با توجه به ماهیت جمعی و گروهی آن همیشه موفق عمل کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران یکی از اولویت‌ها دولت سیزدهم و همچنین برنامه اصلی این اداره‌کل را احیاء تعاونی‌های نیمه فعال و راکد عنوان کرد  و افزود: دولت مردمی سیزدهم با جدیت در حال توسعه بخش تعاون است.

وی تعداد کل تعاونی‌های فعال کشور را ۱۰۰ هزار و ۱۲۰ شرکت با یک میلیون و ۶۷۶ هزار و ۶۰۳ نفر عضو با فرصت شغلی یک میلیون و ۸۹۱ هزار و ۳۲۸ نفر اعلام کرد و ادامه داد: سهم استان مازندران ۷ هزار و ۷۱۱ شرکت تعاونی با ۴۸ هزار و ۹۳۵ عضو و ۱۰۵ هزار و ۷۸۹ نفر فرصت شغلی است.

باقری با بیان اینکه استان مازندران رتبه دوم در تشکیل تعاونی‌ها دارد، گفت: این نشان دهنده این است علاقه‌مندی مردم استان به فعالیت‌های جمعی و گروهی زیاد است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نهادینه شدن فرهنگ تعاون را در موفقیت تعاونی‌ها مهم دانست و اظهار کرد: معافیت‌های بیمه‌ای و مالی در بخش تعاون مصوب شد اما اجرایی نشده است.

وی با اشاره به اینکه جایگاه بخش تعاون باید تثبیت شود، خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های بخش تعاون باید جدی گرفته شود.

باقری از اختصاص ردیف سه هزار میلیارد تومانی دولت برای توسعه بخش تعاون و امور روستاها خبر داد و گفت: این مهم در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و بودجه در مرحله بررسی و ابلاغ قرار دارد.

وی به کمبود شدید نیروی انسانی در بخش تعاون اشاره کرد و گفت: چارت سازمانی تعاون استان ۹۵ نیرو تعریف شد که اکنون فقط ۳۵ نفر نیرو داریم و باید نسبت به تأمین نیرو اقدام کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: مازندران در بخش تسهیلات ویژه اقتصادی تعاون رتبه دوم کشور را کسب کرده است و ۱۳۷ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده است.

باقری انتخاب تعاون شهر، توسعه مراکز نوآوری کارآفرینی برای شتاب بخشی به بخش تعاون و کشف استعدادها، را از جمله اقدامات عنوان کرد و یادآور شد: ۵۴ تعاونی توسعه روستایی با تفاهم‌نامه وزارتخانه و بنیاد علوی در راستای محرومیت‌زدایی در استان ایجاد شده است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز