خبرگزاری کار ایران

قانون اداره و نظارت بر صداوسیما محقق می‌کند؛

از هئیت‌امنایی شدن اداره صداوسیما تا فراهم کردن امکان صدور مجوز برای تولید و پخش بخش خصوصی

asdasd
کد خبر : ۵۷۲۸۴۷

به گفته احمد مازنی پیش‌بینی یک هیئت‌امنای منصوب رهبری برای کمک به اداره صداوسیما، تقویت هیئت نظارت فعلی یعنی همین هیئت نظارت سه قوه و فراهم کردن امکان صدور مجوز برای تولید و پخش بخش خصوصی از سوی سازمان صداوسیما در حدودی که قانون اساسی اجازه می‌دهد از ویژگی‌های قانون اداره و نظارت بر صداوسیماست که به تازگی نهایی و تحویل کمیسیون فرهنگی مجلس شده است.

احمد مازنی (نماینده مردم تهران در مجلس دهم و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره قانون اداره و نظارت بر صداوسیما که به تازگی نهایی و تحویل کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی شده است، گفت: قانون اساسی؛ نظارت بر صداوسیما را در اصل ۱۷۵ تعریف کرده که براساس آن نمایندگان سه قوه ازجمله مجلس شورای اسلامی بر این سازمان نظارت می‌کنند. از مجلس هم کمیسیون فرهنگی افراد پیشنهادی را به صحن معرفی کرده و طبق آیین‌نامه این افراد دو سال در کمیته نظارت بر صداوسیما حضور خواهند داشت. طرح اداره و نظارت بر صداوسیما که در حال حاضر در دستور کار کمیسیون فرهنگی قرار دارد، موضوع نظارت بر صدا و سیما را تقویت می‌کند و به نوعی مدیریت و نحوه اداره و نظارت بر صداوسیما را زیر پوشش قرار می‌دهد.

او سپس در تشریح بیشتر این طرح و پاسخ به این پرسش که طرح مذکور چگونه قرار است امکان نظارت بیشتری بر صداوسیما را محقق کند، بیان کرد: قانون اداره و نظارت بر صداوسیما در کمیته فرهنگ، هنر و رسانه مجلس شورای اسلامی تهیه شده است. از سال ۱۳۶۸ که قانون اساسی بازنگری شد و در تمام این ۲۸ سال نظارت بر صدا و سیما قانون نداشت و طبق‌‌ همان قانون اساسی قبلی و اذنی که از مقام معظم رهبری گرفته می‌شد، اداره می‌شد درحالیکه طبق قانون اساسی بازنگری شده باید قانون اداره و نظارت بر صداوسیما در مجلس تصویب شود. طرح مذکور درواقع پیگیری برای محقق شدن این قانون است که در کمیته فرهنگ، هنر و رسانه نهایی شده و باید به صحن بیاید تا در اختیار کمیسون فرهنگی قرار بگیرد و تصویب شود.

او همچنین در بیان سه ویژگی نظارتی مهم طرح مذکور اظهار داشت: از جمله ویژگی‌های این طرح پیش‌بینی یک هیئت‌امنای منصوب رهبری برای کمک به اداره صدا و سیما، تقویت هیئت نظارت فعلی یعنی همین هیئت نظارت سه قوه و فراهم کردن امکان صدور مجوز برای تولید و پخش بخش خصوصی از سوی سازمان صدا و سیما در حدودی که قانون اساسی اجازه می‌دهد، است. جزئیات بیشتر وقتی طرح برای بررسی بیشتر به کمیسیون فرهنگی و صحن محلس آمد در اختیاز رسانه‌ها قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز