خبرگزاری کار ایران

در نشست "روابط عمومی؛ علم تا عمل" مطرح شد؛

در زمان فعالیت حمید نطقی آزادی بیان وجود نداشت/نبود سخنگو و تحلیل به‌موقع؛ ضعف رسانه‌ای مجلس در زمان حمله تروریستی بود

asdasd
کد خبر : ۵۱۲۵۵۵

سومین نشست «روابط عمومی؛ علم تا عمل» به مناسبت نیک‌یاد هجدهمین سالگشت درگذشت حمید نطقی بنیانگذار و پدر روابط عمومی ایران برگزار شد.

به گزارش ایلنا، سومین نشست «روابط عمومی؛ علم تا عمل» به مناسبت نیک یاد هجدهمین سالگشت درگذشت حمید نطقی بنیانگذار و پدر روابط عمومی ایران با مشارکت و میزبانی هتل اسپیناس پالاس به عنوان حامی فعالیت‌های روابط عمومی 25 تیر ماه 1396 برگزار شد؛ در این نشست مهدی محسنیان‌راد استاد ارتباطات دانشگاه‌های علامه طباطبایی و امام صادق (ع)، علی محمدی استاد ارتباطات دانشگاه ناتینگهام ترنت انگلستان، باقر ساروخانی، میرزا بابا مطهری‌نژاد رئیس انجمن روابط عمومی ایران، زهرا سعیدی رییس فراکسیون روابط عمومی و رسانه مجلس شورای اسلامی، محمدعلی کریمی مدیر روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و محمدرضا پارسیان دبیرکل سلسله نشست‌های علمی و عملی روابط عمومی ایران حضور داشتند.

 

میان علم روابط‌‌عمومی و آنچه در حال اجراست فاصله وجود دارد

محمدرضا پارسیان، دبیرکل سومین نشست «روابط عمومی؛ علم تا عمل» به ضرورت‌های برگزاری نشست‌های علمی و عملی روابط عمومی در ایران اشاره کرد و گفت: کمک به برقراری و ارتباط مؤثر و تعاملی با تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان در حوزه زیربناهای روابط عمومی، کمک به ایجاد نظام تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی مشارکتی در بین نهادهای علمی، پژوهشی و نهادهای مدنی روابط عمومی، کمک و بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در جامعه برای ایجاد ارتباط تعاملی بین نهادهای علمی، مدنی و اجرایی روابط عمومی و معرفی و تجلیل از چهره‌های حقیقی و حقوقی به عنوان نماد وحدت در روابط عمومی در کشور یا منطقه یا جهان از مهمترین اهداف برگزاری این نشست است.

محمدرضا پارسیان ضمن تقدیر از مقام علمی زنده یاد حمید نطقی، درباره هدف از برگزاری این سلسله نشست‌ها گفت: «ما در دبیرخانه به دنبال پاسخ این سوال هستیم که چرا با وجود کلاس‌های آموزشی و برگزاری همایش های مختلف در عمل چیز چندانی مشاهده نمی‌شود.»

پارسیان اظهار داشت: بر آن شدیم تا با برگزاری سلسله نشست‌های «روابط عمومی؛ علم تا عمل» به سهم خود کاری کنیم تا غبار غربت از چهره روابط عمومی بزداییم.

دبیرکل سومین نشست «روابط عمومی؛ علم تا عمل» با اشاره به اینکه میان علم روابط‌ عمومی و آنچه در عمل در حال اجراست فاصله وجود دارد تصریح کرد: علم و عمل مانند دو یارند که با نبود هر یک، دیگری سودی نخواهد داشت.

ماریوکاندینانژ مدیر کل هتل اسپیناس پالاس هم در خصوص این همایش گفت: بسیار خوشحالم از اینکه به عنوان عضوی از خانواده بزرگ هتل اسپیناس پالاس در کنار عزیزان روابط عمومی در این برنامه بزرگ حضور دارم و باید اضافه کنم روابط عمومی در واقع پایه اصلی کلیه فعالیت‌های تبلیغاتی است.

 

نبود سخنگو و عدم تحلیل به موقع؛ ضعف رسانه‌ای مجلس در زمان حمله تروریستی بود

رئیس انجمن روابط عمومی ایران در سالروز درگذشت پدر روابط عمومی ایران گفت: به خاطر عشق، اخلاص و یکرنگی دکتر حمید نطقی به روابط عمومی مهر او در دل‌هایمان جاودانه است.

میرزا بابا مطهری‌نژاد با اشاره به بیماری سرطانی که چند ماهی است درگیر آن است گفت: من نزدیک 4 ماه است که به خاطر این بیماری که همچون مهمان ناخوانده است در هیچ جمعی حضور نداشتم.

مطهری نژاد در ادامه درباره علت جاودانه شدن نام دکتر نطقی، پدر روابط عمومی ایران گفت: دکتر نطقی نه به خاطر نوشته‌ها و کتاب‌ها و مسئولیتی که داشت مهرش در دل هایمان جا گرفته است بلکه به دلیل اخلاص و یکرنگی و خلوص و عشق است.

وی افزود: هیچکس در اینکه دکتر نطقی آنچه می‌گفت با تمام وجود قبول داشت شکی ندارد. او که در شرکت نفت مسئولیتی داشت آن را رها کرد و با جمعی از دوستانش دانشکده ارتباطات را پایه گذاری کرد و همواره برای پیشبرد اهداف خود می‌ایستاد.

رئیس انجمن روابط عمومی ایران عنوان کرد: امروز اگر دقت کنیم بسیاری از عزیزان در روابط عمومی استادی دانشگاه را رها می کنند برای اینکه سمت روابط عمومی را بگیرند ولی مسیر دکتر نطقی و دوستانش همچون مرحوم دکتر معتمدنژاد و محسنیان راد و عماد افشار بر عکس این روال بود.

وی افزود: به این دلیل است که عشق دکتر حمید نطقی در دل‌ها شعله می‌کشد و من خوشحالم که به مناسبت سالگشت او دور هم جمع شده ایم و نام و یاد او را گرامی می‌داریم.

رئیس انجمن روابط عمومی ایران در پایان صحبتهایش به نقد نوع عکس العمل مجلس و دولت در مواجهه با رسانه ها در موضوع حمله به مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: «از من خواسته شد بیانیه‌ای را در رابطه با این موضوع بنویسم. نداشتن سخنگو برای ارتباط موثر با رسانه‌ها از طرف مجلس و همچنین عدم تحلیل به موقع به جای بازگو کردن رویداد از جمله نکاتی بود که من در آن بیانیه به مدیران گوشزد کردم.»

 

مردم روابط عمومی دولتی می‌شوند که منافع‌شان را حفظ کند

  مدیر روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز در این مراسم گفت: روابط عمومی بر سه پایه تشکیل شده است که شامل هنر، فلسفه و منابع عمومی است.

محمد علی کریمی اظهار داشت: دکتر حمید نطقی از بزرگان روابط عمومی بود که هنر، فلسفه، فن و تکنیک را ابزار مورد نیاز روابط عمومی می‌دانست.

وی افزود: روابط عمومی‌ها همواره باید به دنبال اثرگذاری باشند و وجه تفاوت آنها با تبلیغات حفظ شود.

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در ادامه به دستاوردهای دولت در چهارسال گذشته اشاره کرد و گفتَ: دو دستاورد مهم دولت یازدهم کاهش و تک رقمی کردن نرخ تورم و دیگری ثبات بازار ارز بود که در چنین شرایطی وقتی کار موثر و خوبی انجام می‌شود مردم منافع ملی را حمایت می‌کنند و هرکدام در مقام یک روابط عمومی ظاهر می‌شوند.

کریمی خاطرنشان کرد: دولت‌هایی که همواره توانسته‌اند منافع مردم خود را به خوبی مورد توجه قرار دهند مردم نیز بهترین مبلغ و در واقع روابط عمومی سیاست‌های آنها می‌شوند.

 

روابط عمومی‌ها باید جسارت داشته باشند/ امیدوارم روابط عمومی‌ها به جای اطلاع‌رسانی به اطلاع‌یابی بپردازند

رئیس فراکسیون روابط عمومی و رسانه مجلس شورای اسلامی دیگر سخنران این مراسم، با توجه به مظلوم واقع شدن رشته روابط عمومی در ایران گفت: با وجود اینکه حدود نیم قرن از عمر روابط عمومی در ایران می‌گذرد ولی تا کنون روابط‌عمومی‌ها در کشورمان مظلوم واقع شده‌اند.

زهرا سعیدی تاکید کرد: من احساس می‌کنم یک روابط عمومی چی باید جسارت داشته باشد و از آن دفاع کند. آزادی بیان و بیان واقعیت‌ها باید با جسارت گفته شود.

سعیدی افزود: متاسفانه هم اکنون منبعی نیست که واقعیت‌ها را بگوید و کار و نقش روابط‌عمومی‌ها در حد روزمرگی‌ها پایین آمده است و صداقت و اعتبار با مردم در روابط‌عمومی‌ها وجود ندارد.

رئیس فراکسیون روابط عمومی و رسانه مجلس افزود: امیدوارم روابط‌عمومی‌ها به جای اطلاع رسانی به اطلاع‌یابی بپردازند و نیاز و مشکلات مخاطب را بفهمند و بله، چشم‌گویی سازمان‌ها را کنار بگذارند و به پیش‌بینی سازمان‌ها بپردازند.

سعیدی در پایان خاطر نشان کرد: ما در جلسات کمیسیون‌ها در مجلس تلاش می‌کنیم که نگاه سطحی روابط عمومی‌ها را بالا برده و امیدواریم کار روابط عمومی که نفوذ به افکار عمومی است راهرو و پیشرو باشد و نه پیرو.

 

سنت گرایی در روابط عمومی از مشکلات است

باقر ساروخانی دیگر سخنران این همایش با اشاره به اینکه روابط عمومی باید تخصص باشد گفت: «تا وقتی تخصص نباشد تاثیرگذاری نخواهد بود. درست است که برخی زمینه‌ها برای پیشرفت و اثرگذاری روابط عمومی وجود ندارد، اما اگر تکنیک خوبی در روابط داشته باشیم موفق هستیم.»

وی با برشمردن برخی نکات در موفقیت یک سازمان گفت: «یکی از مشکلات ما سنت گرایی در روابط عمومی است. مدیر یادنگرفته برای تصمیم گیری با روابط عمومی مشورت کند. باید بتوانیم به اقتصاد توجه، توجه کنیم. چون افراد بسیار کمتر از داده ها هستند و باید پیام، تابع مخاطبان داده شود. نظام سازمان باید به گونه ای باشد که پیشنهاد و انتقاد به راحتی و سهولت  نه فقط از بالا به پایین که از پایین به بالا هم به سهولت انجام شود. باید بتوانیم سازمان را تبدیل به برند کنیم و این کار با روابط عمومی انجام میشود چون روابط عمومی مبشر پتانسیل سازمان‌ها هستند.»

 

در زمان شروع فعالیت حمید نطقی آزادی بیان وجود نداشت

محسنیان راد دیگر سخنران این همایش، بخشهایی از کتاب حمید نطقی، حاصلی از زمانه را برای حضار به صورت پاور پوینت تشریح کرد. وی ارائه خود را در چهار بخش: نبود زمینه ها برای دکتر نطقی، زمینه ها برای آی وی لی، دکتر نطقی از کودتای 28 مرداد تا انقلاب اسلامی و دکتر نطقی از انقلاب اسلامی تا مرگ برای حضار شرح و بسط داد.

محسنیان راد در این ارائه با بیان اینکه روابط عمومی در جامعه ای که آزادی بیان وجود نداشته باشد زنده نخواهد ماند گفت: روابط عمومی یک دانش نیست، بلکه یک روابط عمومی چی باسواد چند دانش را از جمله ارتباطات، مدیریت، جامعه شناسی و روابط عمومی اجتماعی را باید بداند.

این استاد ارتباطات در مورد روابط عمومی گفت: در زمان شروع فعالیت دکتر حمید نطقی آزادی بیان وجود نداشت و فعالیت بسیار سخت بود باید بگویم ایشان کار بزرگی انجام داده است.

 

تجلیل از مینا نظری بانوی تبریزی برنده جایزه بین المللی روابط عمومی

در سومین نشست از سلسله نشست های علمی و عملی روابط عمومی ایران با عنوان «روابط عمومی؛ علم تا عمل» از مینا نظری برنده جایزه بین المللی روابط عمومی تجلیل به عمل آمد.

مینا نظری کارشناس ارشد روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز در این آیین تجلیل اظهار داشت: طرح علمی بنده با راهیابی به مرحله فینال کسب جایزه طلایی ایپرا، موفق به کسب این جایزه شد.

نظری گفت: با ارائه طرح علمی با عنوان EQ کارگزاران روابط عمومی ایران به رقابت با نمایندگان سایر کشورها پرداخته و توانستم از بین ٥٠ فینالیست جایزه طلایی ایپرا٢٠١٧ را به خود اختصاص دهم.

برنده جایزه بین المللی روابط عمومی بیان داشت: انجمن بین المللی روابط عمومی (ایپرا) در لندن هر سال طی رویدادی جهانی به معرفی بهترین روابط عمومی ها و متخصصین این حوزه از سراسر جهان می‌پردازد.

وی تصریح کرد: بنده تاکنون مقالات بسیاری در حوزه روابط عمومی و ارتباطات تالیف کرده و توانسته ام عنوان بانوی روابط عمومی کشور در سال ٩٤ را به خود اختصاص دهم و در کنفرانس ها و همایش های داخلی و بین المللی ضمن دریافت جوایز، افتخارات زیادی را کسب کرده‌ام.

مینا نظری با اشاره به دعوتی که از بنده در 17 اکتبر برای دریافت جایزه در بلغارستان صورت گرفته است، اظهار داشت: داوری جایزه طلایی "ایپرا" که مهمترین جایزه در حوزه روابط عمومی جهانی است، توسط هیاتی متشکل از ٧٠ کارشناس برجسته از٤٠ کشور جهان انجام می‌شود.

همچنین در پایان این مراسم از کیومرث بشیریه معاون مدیر عامل خبرگزاری برنا و جعفر محمدی سردبیر پایگاه خبری عصر ایران به عنوان حامیان رسانه‌ای دبیرخانه سلسله نشست‌های علمی و عملی روابط عمومی ایران تجلیل شد.

گفتنی است؛ سومین نشست از سلسله نشست‌های «روابط عمومی؛ علم تا عمل» به مناسبت نیک یاد هجدهمین سالگرد دکتر حمید نطقی بنیانگذار و پدر روابط عمومی ایران به همت دبیرخانه سلسله نشست‌های علمی و عملی روابط عمومی ایران یکشنبه شب در هتل اسپناس پالاس تهران برگزار شد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز