خبرگزاری کار ایران

اهدای لوح سپاس در روز جهانی غذا

وزیر بهداشت از تلاش های دبیر کل کانون صنایع غذایی تجلیل کرد

asdasd
کد خبر : ۴۱۹۶۷۷

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اهدای لوح سپاس از تلاشهای سه ساله کاوه زرگران دبیر کل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران در راستای ارتقای سلامت و بهبود کیفیت محصولات صنایع غذایی تجلیل کرد.

به گزارش ایلنا، در مراسم روزجهانی غذای امسال که با حضور روسای تشکلها و مدیران صنایع غذایی، جمعی از معاونان وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن تجارت و جهاد کشاورزی در تالار وحدت برگزار شد سید حسن قاضی زاده هاشمی در اقدامی نمادین و به پاس همکاری و تعامل تشکلهای صنعت غذا با وزارت بهداشت در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تلاش برای بهبود کیفیت غذای جامعه  از کاوه زرگران تجلیل کرد

گفتنی است کاوه زرگران طی سالهای اخیر به عنوان دبیر کل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی تهران، عضو کمیته فنی قانونی وزارت بهداشت و دبیر چهار دوره از همایش روز جهانی غذا نقش موثر و کلیدی را در افزایش تعامل و همکاری میان دولت و بخش خصوصی داشته است.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز