خبرگزاری کار ایران

در جریان نشست علنی مجلس مطرح شد؛

باید از تصمیم دولت برای تثبیت نرخ دلار ۴۲۰۰ تومانی حمایت کنیم/ لاریجانی: نمایندگان برای اصلاح نرخ ارز جلسه‌ای با نوبخت داشته باشند

asdasd
کد خبر : ۶۱۰۵۹۵

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: نرخ ارز مبادلاتی از ابتدای سال از سوی دولت ۴۲۰۰ تومان تعریف شده است. باید از این تصمیم دولت حمایت کنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، هادی قوامی در جریان نشست علنی مجلس شورای اسلامی که به بررسی وضعیت بحران بازار ارز اختصاص داشت، در سخنانی اظهار داشت: ما در لایحه بودجه سال ۹۷ نرخ محاسباتی ارز را ۳۵۰۰ تومان درنظر گرفته بود و البته در ردیفی دیگر نیز ۱۰ هزار میلیارد تومان مابه‌التفاوت نرخ ۳۵۰۰ به ۳۸۵۰ تومان دیده و ما در جریان تصویب بودجه آن‌را اصلاح و شفاف کردیم.

وی افزود: نرخ ارز مبادلاتی از ابتدای سال از سوی دولت ۴۲۰۰ تومان تعریف شده است. باید از این تصمیم دولت حمایت کنیم و باتوجه به این‌که ۵۰ هزار میلیارد تومان داریم که ۵۰ درصد آن حدود ۱۷ هزار ۵۰۰ میلیارد دلار به بودجه تزریق می‌کند، باید این موضوع نیز اصلاح شود که مابه‌التفاوت نرخ ارز مشخص شود.

علی لاریجانی در این رابطه گفت: اعضای کمیسیون برنامه و بودجه با آقای نوبخت جلسه‌ای داشته باشند و نرخ ارز مبادله‌ای در بودجه سال جاری را اصلاح کنند تا به تولیدکنندگان و واردکنندگان باتوجه به نوسان نرخ ارز فشاری وارد نشود.

رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: یک سری از کالاها نیز با نرخ ارز ۴۲۰۰ تومان وارد شده که باید این موضوع نیز بررسی شود که با افزایش نرخ ارز رانتی به‌وجود نیاید.

قوامی در ادامه با اشاره به شعار سال مبنی بر «سال حمایت از کالای ایرانی» یادآور شد: اگر شرایط را برای تولیدکنندگان مناسب نسازیم، شفای درد ما دردناک‌تر از درد خواهد بود.

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر این‌که اواخر سال گذشته نرخ سود سپرده را از ۱۵ به ۲۰ درصد افزایش داد، اعلام کرد: این تصمیم کار تولیدکنندگان را دشوارتر کرد. حال آن‌که قرار بود گره از کار تولید بگشاییم.

نماینده اسفراین در مجلس تاکید کرد: از دولت علائمی می‌آید که نرخ ارز افزایش یابد و برخی مسئولان دولتی به‌صورت غیرمستقیم اعلام می‌کنند از بالارفتن نرخ ارز رضایت دارد. 

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که ۳ نوع ارز مبادله‌ای داریم، گفت: برای واردات ۹۵ میلیارد دلار عرضه و ۵۵ میلیارد دلار تقاضا داریم و همچنین ۱۲ میلیارد دلار هم بازار قاچاق داریم.

او با بیان این‌که برای بازار ارز نیز یک تقاضای احتیاطی داریم، تاکید کرد: مردم برای روز مبادا پول ذخیره می‌کنند که باید سیاست‌هایی ارائه و تضامینی داده شود که سپرده ارزی صورت گیرد که این نیازمند کار کارشناسی دقیق‌تر است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز