دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بینالملل؛
برای دفاع از حقوق بین الملل و منشور ملل متحد، باید صدای جمعی کشورها بلند شود

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بینالملل به نشست پیش روی روسای مجالس جهان در ژنو اشاره کرد و گفت: این نشست فرصت مهمی برای نقد یکجانبه گرایی، تجاوزگری و دفاع از منشور ملل متحد است.
به گزارش ایلنا، خورخه فرناندو لفبره نیکلاس سفیر جمهوری کوبا در تهران با ابوالفضل عموئی دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بینالملل، دیدار و گفتوگو کرد.
ابوالفضل عمویی، دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بینالملل، در این دیدار از مواضع جمهوری کوبا در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به ایران، تقدیر کرد و افزود: هیات پارلمانی جمهوری اسلامی به ریاست دکتر قالیباف در سفر خردادماه خود به هاوانا، گفتگوهای مهمی با مقامات کوبایی داشت.
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بینالملل به نشست پیش روی روسای مجالس جهان در ژنو اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری کوبا به دلیل رویکرد انقلابی خود، مواضع مشترکی دارند و این نشست هم فرصت مهمی برای نقد یکجانبه گرایی، تجاوزگری و دفاع از منشور ملل متحد است.
عموئی با اشاره به تجاوزگری رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، خاطرنشان کرد: برای دفاع از حقوق بین الملل و منشور ملل متحد، باید صدای جمعی کشورها بلند شود و با این شیوه «اصل مقابله با استفاده از زور و تجاوزگری در اعمال قدرت» را نفی کرد.
وی افزود: علیرغمعدم تمایل جمهوری اسلامی ج به شروع جنگ، پاسخی به تجاوز رژیم صهیونیستی داده شد که در ۸۰ سال گذشته این رژیم بیسابقه بوده است. جمهوری اسلامی ایران در این رویارویی در موضع دفاعی قرار داشت، اما قوی و قدرتمندانه دفاع کرد.
در ادامه این دیدار خورخه فرناندو لفبره نیکلاس سفیر جمهوری کوبا در تهران، با اشاره به سفر اخیر رئیس مجلس شورای اسلامی به هاوانا، این دیدار را حائز اهمیت دانست و آن را اولین جلسه مقامات ارشد پارلمانی دو کشور پس از مدتهای طولانی عنوان کرد.
وی تاکید کرد: با توجه به چالشهای موجود، برگزاری مستمر دیدارها بین مقامات دو کشور در سطوح مختلف از اهمیت بالایی برخوردار است. روابط سیاسی دو کشور از وزن مناسبی برخوردار است و باید بخش اقتصادی در روابط دوجانبه را نیز تقویت کنیم.
حمله اسرائیل به ایران نقض آشکار حقوق بین الملل بود
سفیر جمهوری کوبا در ایران بیان کرد: در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران، من در تهران ماندم تا در کنار مردم ایران باشم. حمله اسرائیل به ایران نقض آشکار حقوق بین الملل بود، همچنین این حمله در حالی رخ داد که ایران در حال مذاکره بود.
وی با بیان اینکه حمله به تاسیسات هستهای ایران نیز نقض حقوق بین الملل بود، افزود: سازمان ملل متحد در واکنش به همه این موارد سکوت کرد. متاسفانه قوانین بینالمللی در قبال برخی کشورها اجرا نمیشود.
خورخه فرناندو لفبره نیکلاس گفت: معتقدم بعد از جنگ ۱۲ روزه احترام در منطقه نسبت به ایران بیشتر شد و ایران به عنوان کشوری شناخته شد که نمیتوان به آن زور گفت و این ارزشمند است.