خبرگزاری کار ایران

قوامی در گفت‌وگو با ایلنا:

تحریم وقتی کاغذ پاره می‌شود که ارزش افزوده برای کشور ایجاد کنیم

تحریم وقتی کاغذ پاره می‌شود که ارزش افزوده برای کشور ایجاد کنیم

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: همان طوری که یک زمانی یک آقایی می‌گفت تحریم کاغذ پاره است و ما دیدیم تحریم کاغذ پاره نبود، الان باید گفت تحریم وقتی کاغذ پاره است که اقتصاد کشور از شرایط تحریمی خارج و ارزش افزوده برای کشور ایجاد کنیم.

هادی قوامی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا، درباره این‌که در دوران حمله  رژیم صهیونیستی برخی از واحدهای تولیدی آسیب دیدند و نگرانی‌ها برای اقتصاد کشور در دوران پساجنگ عنوان کرد: پساجنگ نیست، پساتوقف است. توقف نه صلح است و نه جنگ؛ هر لحظه ممکن است یک آتشی روشن شود و باید هوشیاری وجود داشته باشد و توجه به اقتصاد را به درستی بتابانیم.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: فعالیت تولیدی مردم، کسب و کارهای مردم و فضای تولید به درستی باید شکل پیدا کند تا بتوانیم به فرصت‌های جدید خلق منابع توجه کنیم و مردمی‌سازی اقتصاد باید مورد توجه قرار گیرد؛ مردم واقعا پای کار بودند و معتقدم ایران را باید به ایرانیان بسپاریم. 

وی درباره این‌که عنوان می‌شود با فعال شدن «مکانیزم ماشه» اتفاق چندانی  در حوزه اقتصادی رخ نخواهد داد و به دوران پیش از برجام بازخواهیم گشت، بیان کرد: خیر، درست نیست. وقتی که مکانیزم فعال شود هدف ‌اش این است که ما نتوانیم نفت بفروشیم و نتوانیم همین فعالیت‌های محدودی که داریم را داشته باشیم.

قوامی تاکید کرد: همان طوری که یک زمانی یک آقایی می‌گفت تحریم کاغذ پاره است اما دیدیم  تحریم  کاغذ پاره نبود، باید گفت تحریم وقتی کاغذپاره است که اقتصاد کشور از شرایط تحریمی خارج کنیم.خروج کشور از شرایط تحریمی یعنی، به جای اینکه بیاییم نفت خام بفروشیم، پالایشگاه بزنیم، بنزین و گازوئیل تولید کنیم و به هرجایی که دلمان می‌خواهد صادر کنیم.

وی تاکید کرد: خروج از شرایط تحریمی یعنی به جای خام فروشی فرآورده بفروشیم، اینطور تحریم کاغذ پاره می‌شد. باید به صورت عملیاتی و با توجه به شرایط، ارزش افزوده را برای کشور ایجاد کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز