صالحی امیری پیام رئیس جمهور را به پاپ تقدیم کرد

سیدرضا صالحی امیری که به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور در مراسم تحلیف پاپ شرکت کرده است، پیام رسمی دولت ایران را به پاپ لئون چهاردهم تقدیم کرد.
به گزارش ایلنا، سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که به نمایندگی از ایران برای شرکت در مراسم تحلیف پاپ لئون چهاردهم، به واتیکان رفته است، پیام تبریک، صلح و همبستگی رئیس جمهور ایران را به رهبر جدید کاتولیکهای جهان تقدیم کرد.
در متن پیام رئیس جمهور که از سوی صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به رهبر جدید کاتولیکهای جهان تحویل شد، آمده است:
«عالیجناب پاپ لئون چهاردهم،
با کمال احترام، تبریکات صمیمانه خود را به مناسبت انتخاب جنابعالی بهعنوان رهبر کاتولیکهای جهان ابراز میدارم. جهانی که ما در آن زیست میکنیم، از بحرانهای عمیق مادی و معنوی رنج میبرد؛ بحرانهایی که حل آنها جز با استعانت از الطاف الهی و با همافزایی مؤمنان ادیان توحیدی ممکن نخواهد بود.
متأسفانه امروز شاهد آنیم که در سایه کمرنگ شدن اخلاق در تمدن مدرن، مفاهیمی چون عدالت، کرامت انسانی و همبستگی، تضعیف شده و بشریت با نادیده گرفتن حقوق خود و دیگران، در گرداب بحرانهای بیسابقهای گرفتار آمده است.
امروز بیش از هر زمان دیگر، بشریت نیازمند ائتلاف اخلاقی ادیان الهی برای کاستن از آلام انسانی، احیای ارزشهای معنوی و مقابله با افراط، جنگ، فقر و نابرابری است. جمهوری اسلامی ایران با باور به اصول الهی و انسانی، آماده هرگونه تعامل سازنده با سریر مقدس در جهت گسترش صلح جهانی و توسعه روابط دوجانبه است.»
در پایان این پیام، رئیس جمهوری اسلامی ایران با آرزوی توفیق و سلامت برای پاپ لئون چهاردهم، ابراز امیدواری میکند که در مسیر دشوار اما الهامبخش رهبری کاتولیکهای جهان، اهداف متعالی او در خدمت به انسان و تعالی روح جهانی تحقق یابد.
بنابر گزارش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان نماینده ویژه ایران در این مراسم و محتوای غنی پیام رئیس جمهوری، انعکاسی روشن از پایبندی جمهوری اسلامی ایران به گفتوگو، تعامل تمدنی و تلاش برای ساخت جهانی بهتر بر مبنای کرامت انسان، معنویت و عدالت است؛ مسیری که واتیکان و ایران میتوانند در آن، یاران هماندیش و همدل باشند.
پاپ لئو چهاردهم امروز (یکشنبه) در مراسم عشای ربانی اول خود در میدان سنت پیتر واتیکان در حضور دهها هزار نفر از جمله مهمانان رسمی، حاضر شد و خواستار وحدت بیشتر جهانی شد و آسیبهای سرمایهداری و قدرت افسارگسیخته را محکوم کرد.
جی. دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، مارک کارنی، نخست وزیر کانادا، فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان و دینا بولوارته، رئیس جمهور پرو نیز در این مراسم حضور داشتند.