خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشکده هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی:

وقتی می فهمند فلانی هسته‌ای است، بلافاصله می‌گویند طرف ما نیا، احتمال دارد فردا تحریم شویم

وقتی می فهمند فلانی هسته‌ای است، بلافاصله می‌گویند طرف ما نیا، احتمال دارد فردا تحریم شویم
کد خبر : ۱۶۳۸۴۶۰

رئیس دانشکده هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی گفت: اسم هسته ای برای دوستان ما محدودیت آورده، مانند روحانیت معظم که وقتی لباس می‌پوشد، گاهی محدودیت دارند. وقتی می‌گویند فلانی هسته‌ای است، همه سعی می‌کنند ارتباطش را قطع کنند. به‌صورتی که اگر پروژه‌ای نفتی باشد و کسی از دانشگاه هسته‌ای یا از سازمان انرژی اتمی پژوهشگاه جلو برود، بلافاصله می‌گویند طرف ما نیا، احتمال دارد فردا تحریم شویم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمودرضا آقامیری رئیس دانشکده هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی در اختتامیه سی و یکمین کنفرانس هسته‌ای ایران که در تاریخ ۲۳-۲۵ اردیبهشت ماه در مشهد برگزار می‌شود، گفت: این فرصت، با یک تیر دو نشان زدن است؛ هم گردهمایی دارد و هم جای تشکر از دوستان برای انتخابشان. من می‌دانم که برگزاری کنفرانس، به‌ویژه کنفرانس اصلی، در این شرایط چقدر مشکل است. می‌دانید ما ملاحظات زیادی داشتیم و همه ما نگران بودیم و نگران هستیم که این کنفرانس چه شرایطی برای ما شکل بدهد. اما جسارت، قدرت و پشتیبانی که از سوی سازمان انرژی اتمی برای برگزاری این کنفرانس ارزشمند صورت گرفت، قابل تقدیر است.

وی افزود: من از دانشگاه و انجمن، به‌ویژه جناب آقای مهندس اسلامی، که از نظر فکری از کسانی هستند که در این زمینه در این چند سال نشان داده‌اند که علاقمند به پشتیبانی از فعالیت‌های هسته‌ای هستند، تشکر می‌کنم. من بارها گفتم که اگر کنفرانس برگزار نشود، باید به‌صورت مجازی باشد. یکی از معضلات و مسائلی که ارتباط دیجیتالی برای ما به وجود آورده، از بین بردن روابط انسانی و روابط عاطفی است. بله، کنفرانس را می‌شد به‌صورت دیجیتال و مجازی برگزار کرد، اما این محبت، این عاطفه و این ارتباطی که امروز یک گروه متخصص، به‌ویژه جوانان را در کنار پیشکسوتان قرار داده و این‌ها با هم همکلام می‌شوند، اتفاقی نیست که به‌صورت دیجیتال به وجود آید.

رئیس دانشکده هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی یادآور شد: این کنفرانس از این لحاظ هم اهمیت دارد، زیرا می‌دانم فشار زیادی به دوستان بوده که کنفرانس به‌صورت مجازی برگزار شود و ما به این سمت نرویم. امروز شما نشست‌هایی که به‌صورت مجازی برگزار می‌شود، دیگر روابط عاطفی انسانی را نمی‌بینید. پاسخ‌ها سانسور شده است؛ یعنی اگر کسی از من سوالی بکند و بخواهم پاسخ دهم، به‌صورت مجازی سعی می‌کنم سانسور کنم و فقط آن کلام را بگویم که فکر می‌کنم ده‌ها مسئله پشتش هست. اما وقتی روابط به‌صورت رو در رو می‌شود، این دیگر انسان را هدایت می‌کند که آنچه می‌داند بگوید و مورد بحث قرار دهد. لذا این حضور را من خیلی ضروری می‌دانم و به همین دلیل هم همه دانشجویان و اساتید را تشویق کردیم که باید مشارکت کنند.

وی افزود: با اینکه امکانات نبود، سعی کردیم امکاناتی هم خودمان فراهم کنیم تا دوستان و جوانان ما بتوانند در کنار پیشکسوتان این حوزه در این نشست شرکت کنند. آقا میری عنوان کرد: باید مشکلات و مسائل را بررسی کنند تا یک اتفاق خوبی را که کنفرانس ثابت کرده، یعنی حضور شرکت‌های دانش‌بنیان، ارتباط‌هایی این‌چنینی می‌تواند برای آینده جوانان ما بسیار مؤثر باشد. این اولین قدم است. دوم اینکه اینجا برای کنفرانس جالب بود، زیرا اکثر نشست‌ها به‌صورت میزگرد بود و این نبود که یک نفر فقط برود بالا و سخنرانی کند، این در ارتباط مؤثر است.

آقامیری با بیان اینکه در این کنفرانس، جامعه هسته‌ای ما با یک مشکل مواجه است که متفاوت است، گفت: البته اشاره می‌کنم که این اسم هسته ای برای دوستان ما محدودیت آورده، مانند روحانیت معظم که وقتی لباس می‌پوشد، گاهی محدودیت دارند. وقتی می‌گویند فلانی هسته‌ای است، همه سعی می‌کنند ارتباطش را قطع کنند. به‌صورتی که اگر پروژه‌ای نفتی باشد و کسی از دانشگاه هسته‌ای یا از سازمان انرژی اتمی پژوهشگاه جلو برود، بلافاصله می‌گویند طرف ما نیا، احتمال دارد فردا تحریم شویم. محدودیت‌های این‌چنینی، کمی آزاردهنده است. نکته دوم که برای جوانان ما مطرح است، آینده شغلی است. نه اینکه فکر نشده باشد، بلکه دقیق نمی‌شود ارائه کرد و مبهم است. این هم به نظر من باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز