حجتالاسلام رستمی در گفتوگو با ایلنا:
شهید رئیسی حوزههای پیگیری منافع ملی را متنوع کرد

رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها درباره ویژگیهای شاخص شهید رییسی توضیحاتی ارائه کرد.
حجتالاسلام مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره تاثیر اقدامات صورت گرفته در عرصه دیپلماسی و روابط ایران با همسایگان به ویژه در بعد علمی گفت: ما در دوره شهید رئیسی شاهد بطلان یک نظریه بودیم که میگفتند برای ارتباط با دنیا باید قواعد دیکتهشدهی مستکبران دنیا را پذیرفت.
وی ادامه داد: این نظریه شامل مواردی مانند دست برداشتن از حمایت از مقاومت، چشم بستن روی جنایتکاری، عبور از برخی منافع و دست برداشتن از نقاط قدرت بود. این موارد جزو توصیههای این جریان واداده بود.
رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها گفت: در دوره شهید رئیسی، همزمان با ایستادگی مقتدرانهای که ایشان داشتند و در سازمان ملل تصویر شهید سلیمانی و مصحف کلام الله مجید را در مقابل چشم جهانیان به عنوان نقاط باور و اعتقاد ما نشان دادند، عضویت در مهمترین جریانهای نوظهور بینالمللی برای کشور ما اتفاق افتاد؛ از جمله عضویت در شانگهای، بریکس، اوراسیا و گسترش روابط با همسایگان و ایجاد رابطه مجدد با عربستان پس از یک دهه قطع رابطه هم در این دوره رخ داد.
حجتالاسلام رستمی تصریح کرد: این نشان میدهد که بین ایستادن بر نقاط قوت انقلاب اسلامی و نظام اسلامی و تعامل با دنیا تضادی وجود ندارد، بلکه این دو همافزا هستند. این حرکتها در حقیقت تولید و ادامه دستاوردهای علمی و بنیادهای نظری و دانش نهفته است و این اتفاق ارزشمندی است که مراکز علمی و دانشگاهی ما باید به دنبال آن بروند.
رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها درباره ویژگیهای شاخص شهید رییسی گفت: مقام معظم رهبری بیش از پنجاه ویژگی را در فرمایشات خود درباره شهدای دولت، شهدای خدمت و دولت شهید رئیسی بیان کردند. ایشان فرمودند که شهید رئیسی مانند امیرکبیر در طول سه سال توانست الگویی تاریخی از خود ارائه دهد. ویژگیهای او شامل دلسوزی برای مردم، باور به خدا و قدرت مردم، کار شبانهروزی و بیمنت، ارجاع کار به مجموعه متخصص، کار کشیدن از کارگزاران و خدمتگذار دانستن خود برای مردم، خستگیناپذیری، اعتقاد به تعامل با دنیا و گشایش روابط با همسایگان بود.
وی درباره رویکرد شاخص شهید رئیسی در مدیریت کشور گفت: او همه تخممرغهای کشور را در یک سبد قرار نداده و حوزههای پیگیری منافع ملی را متنوع کرد. او از تسلیم و مرعوب شدن در برابر فشارها و محدودیتها پرهیز کرد و از خطکشیهای سیاسی خارج شد. همچنین، سعه صدر در عرصه تعاملات اجتماعی و سیاسی در داخل کشور و مواجهه با جریانهای مختلف سیاسی هم از آموزههای رفتاری و الگوهای عملی شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان و دوستانی مانند شهید آل هاشم بود.