خبرگزاری کار ایران

۷ دانه خوراکی که نباید نادیده گرفت

۷ دانه خوراکی که نباید نادیده گرفت

دانه‌های خوراکی سرشار از فیبر، پروتئین، چربی‌های سالم و ویتامین‌ها هستند؛ اما هرکدام ارزش غذایی متفاوتی دارند. پژوهش‌ها نشان می‌دهد دانه آفتابگردان بالاترین پروتئین و چربی را دارد، تخم کدو منبع عالی پتاسیم و رطوبت است و دانه هندوانه کلسیم بیشتری دارد. چیا و کتان سرشار از ALA و فیبر بوده و برای سلامت قلب مفیدند. شاهدانه غنی از پروتئین و مواد معدنی است و دانه کنجد و خشخاش نیز ترکیبی از ریزمغذی‌های مهم ارائه می‌دهند. متخصصان توصیه می‌کنند دانه‌ها را تازه مصرف یا در یخچال نگهداری کنید تا کیفیت غذایی آن‌ها حفظ شود.

منبع خبرگزاری دانشجو
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز