طرز تهیه کلمپلوی مجلسی با ترفندهای خاص

کلم پلو شیرازی یک غذای محبوب و دوست داشتنی و در عین حال سنتی در میان مردم است که امروز قصد داریم با دستوری متفاوت این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
کلم پلوی امروز کمی متفاوت با کلم پلوی شیرازی است که معمولا همه جا طبخ می کنند. کلم پلویی که در این مقاله به شما آموزش می دهیم معمولا در غرب کشور درست می شود. این غذا با کلم پیچ سفید پخته می شود و گوشت آن قلقلی نیست. در صورتی که کلم پلوی شیرازی که به شیراز نسبت داده می شود معمولا با کلم قمری یا کلم چینی به همراه گوشت قلقلی پخته می شود. برای آموزش این غذای واقعا خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد اولیه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
کلم پیچ سفید ۱ عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
زردچوبه ۱.۵ قاشق چای خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
کشمش ۷۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا دو عدد پیاز را خیلی نازک خلالی کنید و با روغن زیتون تفت دهید. به پیازها ادویه زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز طبق اندازه هایی که گفته شده اضافه کنید و تفت دهید و نمک زیاد بریزید چون پیاز و کلم سفید هر دو شیرین هستند البته حواستان باشد شور نشود و حتما میزان نمک را تست کنید. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با حرارت بالا گوشت و پیاز را تفت دهید تا یکدست شود.
کلم سفید را نیز خلالی خرد کنید و بشویید تا گل و لای آن برود و اجازه دهید کمی آب آن گرفته شود. در ادامه کلم سفید را گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه کنید و بعد از اینکه کلم ها نرم شد زعفران را اضافه کنید. کشمش ها را نیز در مرحله آخر اضافه کنید و بعد از ۳ دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید.
برنج را دم کنید. می توانید برای ته دیگ از کلم سفید یا سیب زمینی استفاده کنید. برنج ها را با کلم و گوشت مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید با شعله کم برنج دم بکشد.