طرز تهیه پاکوره هندی/فیلم
پاکوره هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور هند است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذا با تغییر کمی در مواد اولیه در کشورهای دیگر نیز طبخ و آماده می شود.
۱. اول از همه پیاز را به حالت نگینی یا خلالی خرد کرده و داخل ظرف بریزید. سپس فلفل سبز تند را نیز خرد کرده و اضافه کنید. سیب زمینی و هویجها را پوست گرفته و رندهی درشت بزنید. پیازچهها را خرد کرده و اضافه کنید. سپس جعفری و گشنیز را به صورت ساطوری خرد کرده به همراه مقداری پوره سیر و ادویهها (کاری، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک،زیره سبز ، تخم گشنیز نیم کوب و پودر انبه) اضافه کنید. سپس مقداری آرد نخود خام و مقداری آرد سفید گندم و بیکینگ پودر اضافه کرده و کمی ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند.
۲. بعد از اینکه روغن در تابه داغ شد پاکورهها را منسجم کرده و دو طرف آن را سرخ کنید.
|
مواد لازم |
|
پیاز |
|
فلفل سبز تند |
|
سیب زمینی |
|
هویج |
|
پیازچه |
|
گشنیز و جعفری |
|
پوره سیر |
|
تخم گشنیز نیم کوب |
|
زردچوبه و |
|
پودر انبه |
|
ادویه کاری |
|
نمک و زیره سبز |
|
آرد نخود خام |
|
آرد سفید گندم |
|
بیکینگ پودر |
|
فلفل سیاه |