خبرگزاری کار ایران

روش تهیه آبگوشت لپه باقلا سنتی

asdasd
کد خبر : ۱۳۴۹۵۹۵

آبگوشت باقلا یکی از غذاهای سنتی شهر شوشتر است که می توانیم آنرا با گوشت مرغ هم درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت باقلا در ادامه با ما همراه باشید.

به گزارش ایلنا، آبگوشت باقلا یکی از غذاهای سنتی شهر شوشتر است که می توانیم آن را با گوشت مرغ هم درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت باقلا در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه آبگوشت باقلا غذای ایرانی محلی و خوشمزه

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت آبگوشتی ۳۰۰ گرم

لپه باقلا ۲ لیوان

پیاز ۲ عدد

سیر ۲ حبه

گوجه فرنگی ۴ عدد

لیمو عمانی ۴ عدد

دارچین، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار کافی

نمک، فلفل سیاه و روغن به مقدار کافی

روش تهیه آبگوشت لپه باقلا سنتی

طرز تهیه آبگوشت باقلا در منزل

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت باقلای خوشمزه در ابتدای کار از شب قبل لپه باقلا را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد. در ادامه پیازها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن اضافه می کنیم، سپس چند دقیقه تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری زردچوبه افزوده و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله سوم

حالا سیرها را درون تابه رنده کرده و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم، سپس گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی را به همراه گوشت به قابلمه می افزاییم.

مرحله چهارم

مواد را چند دقیقه تفت می دهیم، سپس مقداری دارچین، زردچوبه، ادویه کاری و فلفل سیاه اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم نیم‌پز شود. در همین حین لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و درون یک لیوان آب داغ قرار می دهیم تا تلخی‌شان گرفته شود.

مرحله ششم

پس از اینکه گوشت نیم‌پز شد، باقلا را آبکش کرده و به قابلمه می افزاییم. در ادامه لیمو عمانی را آبکشی می کنیم و به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم گوشت و باقلا به طور کامل بپزند.

 

روش تهیه آبگوشت لپه باقلا سنتی

مرحله هفتم

پس از گذشت یک ساعت دیگر آبگوشت آماده است. اگر آب درون قابلمه زیاد بود، حرارت را زیاد می کنیم تا سریعتر تبخیر شود. در نهایت آبگوشت را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه نان سنگک سرو می کنیم.

منبع : چی شی

 

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز