خبرگزاری کار ایران

بهترین و مناسب ترین روش دم کردن زعفران چیست ؟

asdasd
کد خبر : ۱۲۳۹۲۵۱

زعفران ماده ای بسیار ارزشمند و خوش رنگ و بو است که سفره های ما را تا چند برابر زیبا تر می کند همچنین طعم دلپذیری به غذاها می دهد.

به گزارش ایلنا، زعفران ، گران ترین ادویه در جهان است که رنگ ، طعم و بوی خارق العاده ای دارد ، این ادویه در اغلب غذاهای ایرانی و نیز در برخی از غذاهای هندی استفاده می شود.

زعفران را میتوان بصورت کلاله یا پودری تهیه کرد.

با این حال ، اگر کلاله ی زعفران بخرید ، این اطمینان را دارید که در حال خرید زعفران خالص و ناب و بدون رنگ های افزودنی و فاقد طعم و عطر زعفران خالص هستید، برای استفاده از این ادویه در غذا و ... باید روش دم کردن زعفران را بدانید که با مطالعه این بخش  خواهید آموخت.

بهترین و مناسب ترین روش دم کردن زعفران چیست ؟

دم کردن زعفران

با دم کردن زعفران این ادویه گران قیمت شما می توانید طعمی به یاد ماندنی به غذاهایتان بدهید.

روش اصلی دم کردن زعفران با آب جوش

مواد لازم :

  • زعفران

  • آب جوش

بهترین و مناسب ترین روش دم کردن زعفران چیست ؟

وسایل مخصوص:

  • هاون

  • دسته هاون

روش دم کردن زعفران

  1.  کلاله گل های زعفران را در هاون بگذارید.

  2.  زعفران را تا زمانی که کاملا خرد شود، بکوبید.

  3.  روی زعفران کوبیده و کاملا پودر شده آب جوش بریزید.

  4. آن را با یک درب پوشانده و اجازه دهید 30 دقیقه بماند و آن را مخلوط کنید ( برخی از افراد بعد از قرار دادن درپوش ظرف محتوی زعفران را روی حرارت غیرمستقیم مثل بالای سماور به طوریکه روی درب قوری قرار بگیرد می گذارند تا حرارت جزئی موجب شود زعفران بهتر دم بکشد.)

بهترین و مناسب ترین روش دم کردن زعفران چیست ؟

اکنون میتوانید این مواد را در ترکیب غذای خود استفاده کنید. 

منبع: نمناک

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز