دلیل عصبانیت زیاد و خشم بیدلیل شما اینجاست
برخی موارد و رازها در رابطه با افسردگی وجود دارد که اغلب ما از آن ها بیاطلاع هستیم، حقایقی که دانستن آن ها به افراد مبتلا به افسردگی میتواند کمک شایانی کند.
به گزارش ایلنا، برخی موارد و رازها در رابطه با افسردگی وجود دارد که اغلب ما از آن ها بی اطلاع هستیم، حقایقی که دانستن آن ها به افراد مبتلا به افسردگی می تواند کمک شایانی کند.
همیشه راز ها و گاهی اوقات سوء تفاهم هایی در مورد بیماری افسردگی وجود دارد که باعث می شود افراد نتوانند آگاهانه در مورد آن رفتار کرده و اطلاعات خوبی داشته باشند. در این قسمت از زبان روان شناسان به شما معرفی می کنیم که در مورد افسردگی است و احتمالاً دوست دارید در موردشان بدانید.
افسردگی یک بیماری واقعی است
افسردگی به معنای ضعف شخصیتی یا تنبلی نیست، بلکه یک بیماری محسوب می شود. افسردگی یک اختلال است که به دلیل مشکلات بیولوژیکی و محیطی پیشرفت می کند و برای هر کس منحصر به فرد است و حتما نیاز به درمان دارد. کسانی که افسرده هستند، از ترس اینکه دیگران به آن ها برچسب بیمار ذهنی بچسبانند، به روانپزشک مراجعه نمی کنند.
افراد افسرده لزوماً در کل روز احساس غمگینی ندارند
شاید شما جزء افرادی باشید که بیشتر روز خود را با حالت ناراحتی سپری می کنید و حتما باید به پزشک مراجعه کنید تا وضعیتتان تشخیص داده شود اما جالب است بدانید کسانی که به افسردگی مبتلا می شوند، لزوماً در کل روز ناراحت و غمگین نیستند. به همین دلیل تشخیص آن فقط توسط پزشک ممکن خواهد بود.
نمی توان به افسردگی غلبه کرد
اغلب افرادی که افسردگی مزمن دارند، حرف های زیادی از خانواده و دوستان شان می شنوند که تو می توانی به این بیماری غلبه کنی و افسردگی را درمان کنی؛ انگار که این افراد به سرماخوردگی دچار شده اند اما کسانی که از بیماری ذهنی رنج می برند، واقعاً بیمار هستند و شبیه سرماخوردگی نمی توانند به بیماری خود غلبه کنند. شاید بیماری آن ها شبیه به سرطان باشد و کاری از دست خودشان بر نیاید.
دارو به سرعت جواب نمی دهد
دارو های ضد افسردگی بسیار کمک کننده هستند و شاید به ادامه زندگی فرد و حال بهتر او کمک کنند اما به طور کامل او را بهبود نمی بخشد. اگر شما قربانی افسردگی نیستید، از همین امروز ورزش و مدیتیشن را شروع کنید تا جسم و ذهن تان با یکدیگر به تعادل برسند. خنده داروی خوبی برای افزایش سطح اندورفین در بدن است. افسردگی نتیجه نا تعادلی در مواد شیمیایی بدن است که شما باید به آن غلبه کنید.
افراد می توانند افسردگی خود را پنهان کنند
بسیاری از افراد به خوبی مقابل دیگران رفتار می کنند؛ در حالی که واقعا افسرده هستند اما توانایی این را دارند که آن را از دیگران پنهان کنند و شما اصلا متوجه نمی شوید که این فرد افسرده است.
مصرف داروی افسردگی برای همیشه نیست
بعضی از افراد فکر می کنند که اگر داروی ضد افسردگی برای آن ها تجویز شود، همیشه باید در کل زندگی آن را مصرف کنند اما این دارو می تواند به عنوان یک ابزار برای ایجاد احساس بهتر به شما کمک کند و مجبور نیستید که همیشه تا آخر عمر از آن استفاده کنید. شاید پیشرفت خوبی داشته باشید و بتوانید با سبک زندگی سالم، کمی احساس بهتری پیدا کنید و پزشک تشخیص دهد که دیگر نیاز به دارو ندارید.
کودکان هم می توانند افسرده باشند
بسیار مهم است که افسردگی را در کودکان تان تشخیص دهید و آن را با مشکلاتی مثل بیش فعالی و اضطراب اشتباه نگیرید. علائم افسردگی در کودکان شامل انرژی پایین، افکار منفی، کمبود هیجان در کار هایی است که قبلا آن لذت می بردید و اکنون خیر. ممکن است کودک شما مدام کلافه، بی قرار یا حواس پرت یا نگران باشد یا خیلی زیاد بخوابد یا اصلا نخوابد یا اشتهایش خیلی کم یا خیلی زیاد باشد.
در چنین حالتی بسیار مهم است که حتماً با یک پزشک ماهر در ارتباط باشید. البته صحبت کردن در مورد افسردگی مقابل خود کودک، وضعیت او را بدتر می کند. پس بسیار مهم است که از یک متخصص کمک بگیرید تا بدانید که چگونه باید با کودک خود رفتار کنید.
غم و غصه؛ با افسردگی متفاوت است
غم و غصه افسردگی نیست. غم و غصه چیزی است که همه ما در زندگی آن را تجربه می کنیم و مدت زمان زیادی طول نمی کشد، خیلی مشهود نیست و شاید خودمان با تلاش بتوانیم آن را بهبود ببخشیم اما افسردگی احساس موقت نیست، بلکه یک بیماری است و ممکن است به خاطر یک استرس یا آسیب شدید در فرد ایجاد شود.
افسردگی از طرق مختلفی خودش را نشان می دهد
شاید خیلی از افراد اطراف ما افسرده باشند و هیچ کس متوجه این موضوع نشود، زیرا افسردگی به شکل های مختلف خودش را نشان می دهد. بعضی از افراد غمگین، بعضی بی قرار، بعضی کلافه و بعضی با حالات عقب نشینی افسردگی خود را نشان می دهند.
مهربانی با خودتان راه حل کلیدی است
این که شما از تجربه ای که دارید خجالت بکشید، قطعاً وضعیت تان را بدتر می کند. ایجاد حالاتی مثل از دست دادن انگیزه برای رفتن به مدرسه یا دانشگاه، صبوری نداشتن در زندگی خانوادگی و مشترک، خواب زیاد، ورزش نکردن و مصرف غذاهای مضر همگی می توانند نشانه افسردگی باشند. تنها عامل کلیدی که بسیار مهم است، این است که افراد خودشان برای خود دلسوزی کنند و به دنبال تغییر باشند و هر طور که شده، بخواهند بهترین حال را برای خودشان ایجاد کنند.
افسردگی ممکن است علائم جسمی هم داشته باشد
یکی از اصلی ترین علائمی که افراد در افسردگی به آن مبتلا هستند، فقط علائم روحی و ذهنی نیست. بسیاری از آنها با مشکلاتی مثل کمر درد، سر درد، دل درد و مشکلات خواب هم مواجه می شوند که پزشک می تواند وضعیت آن ها را بهبود ببخشد.
افسردگی صرفاً به خاطر ناتعادلی مواد شیمیایی اتفاق نمی افتد
درست است که این تئوری بسیار قوی است که به هم ریختگی تعادل مواد شیمیایی در بدن باعث افسردگی می شود اما تنها عامل مهم محسوب نمی گردد. ذهن انسان بسیار پیچیده است. انتقال دهنده های عصبی مختلف و مواد شیمیایی در مغز هستند که تاثیر گذار بوده و هر کدام می توانند عاملی برای مشکلاتی مثل افسردگی باشند.
تغییر در محل زندگی می تواند کمک کننده باشد
حس افراد در مکان های مختلف متفاوت است. یکی از مهم ترین درمان های افسردگی این است که افراد مکان و محل زندگی خود را تغییر دهند؛ محلی که افسردگی از آن جا شروع شده است را تغییر دهید تا شاید احساس بهتری پیدا کنید.
افسردگی خود به خود بهبود پیدا نمی کند
بیماری ذهنی را نمی توانید خود به خود بدون تلاش بهبود ببخشید. نادیده گرفتن مشکل، هرگز از کاری پیش نمی برد. افسردگی ممکن است کم کم باعث ایجاد مشکلات جدی تر شود و باید برای درمان آن راهکار بیندیشید و آن را پیگیری کنید.
سابقه خانوادگی می تواند باعث افسردگی باشد
سابقه خانوادگی نقش بسیار مهمی در افسردگی دارد. پس حتما ژنتیک خود را بررسی کنید. اگر سابقه خانوادگی ابتلا به افسردگی داشتید، سعی کنید که سبک زندگی تان را از همین حالا، سالم کنید.
افسردگی شبیه به گیر کردن در یک تله است
فردی که افسرده می شود، می داند که مشکل دارد اما هیچ راه حلی به کارش نمی آید. او فقط روی چیزهای منفی تمرکز می کند و متوجه اطرافش نیست. همین، مشکلات ذهنی او را افزایش می دهد که البته روان درمانی و مصرف دارو های تجویزی می تواند به شدت وضعیتش را بهبود ببخشد. پس حتما باید به دنبال راهکار درمانی رفت.
افراد مبتلا به افسردگی ضعیف نیستند
بسیاری از ما به اشتباه فکر می کنیم که افراد افسرده؛ افراد شکننده ای هستند. حتی از لحاظ جسمی هم آن ها را ضعیف می دانیم اما این گونه نیست. اختلال ذهنی هم یک اختلال بزرگ محسوب می شود اما به این معنا نیست که این افراد نمی توانند از پس هیچ کاری بر بیایند.
منبع:برترین ها