خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه خورش ریحان مخصوص به 3 روش متفاوت

asdasd
کد خبر : ۱۱۸۶۴۰۹

اگر میخواهید یک خورش جدید خوشمزه با طعم جدید را امتحان کنید ، خورش ریحان گزینه خوب و راحتی است.

به گزارش ایلنا، خورش ریحان یک خورش خوشمزه و متفاوت است که ارزش امتحان کردن را دارد. اگر میخواهید یک خورش جدید را امتحان کنید، خورش ریحان گزینه خوبی برای شماست. پخت این خورش بسیار راحت است و به علاوه می توانید متناسب با سلیقه خودتان خورش ریحان را با گوشت مرغ یا گوشت گوسفند بپزید و حتی از بادمجان در کنار خورش استفاده نمایید. 

خورش ریحان

مواد لازم خورش ریحان  

 گوشت گوسفندی

۳۰۰ گرم

پیاز

۱ عدد

 رب نارنج

۱ قاشق غذاخوری 

ریحان

۳۰۰ گرم

نعناع

 ۱۰۰ گرم

تره

۱۰۰ گرم

گشنیز و جعفری 

۴۰۰ گرم

برنج

۴ پیمانه

زعفران دم کرده

۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

به مقدار کافی

زردچوبه و روغن

به مقدار کافی

طرز تهیه خورش ریحان 

برای شروع پخت خورش ریحان خوشمزه ، پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید. 

کمی روغن حیوانی در قابلمه ریخته و گوشت را که به صورت قیمه ای تکه شده درروغن حیوان تفت دهید تا رنگش تغییر کند. 

فلفل  زردچوبه و پیاز داغ را به گوشت بزنید و مخلوط کنید. 

به مقدار کافی آب به قابلمه اضافه کنید و 2 ساعت و نیم اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد. 

سبزی خورش ریحان را خرد کنید.

تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و سپس سبزی ها را تفت  دهید تا آبش کشیده شود. کمی روغن به سبزی ها اضافه کرده و سرخشان کنید.

نمک و رب نارنج را اضافه کرده و مخلوط کنید. 

سبزی را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید خورش جا بیوفتد و روغن بیندازد. 

برنج را که از شب قبل در آب نمک خیسانده اید را در در قابلمه ای دیگر ریخته و 2.5 برابر آب و نمک اضافه کنید و بپزید. 

وقتی آب برنج کشیده شد ، کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا حرارت ملایم برنج دم بکشد. 

خورش ریحان و بادمجان

مواد لازم خورش ریحان و بادمجان

 ران گوسفند یا گوساله

۴۰۰ گرم

 روغن مایع

به مقدار لازم

 پیاز نگینی خردشده

۱ عدد

زردچوبه

۱ قاشق چای خوری

سبزی خردشده

 ۵۰۰ گرم

 آب لیمو ترش تازه

۲ قاشق غذا خوری

بادمجان

۴ عدد

نمک و فلفل

 به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورش ریحان مخصوص به 3 روش متفاوت

طرز تهیه خورش ریحان و بادمجان

سبزی خورش ریحان را خرد کنید و تفت دهید تا آبش کشیده شود سپس سرخ کنید و کناری بگذارید. 

پیاز را خرد کرده با کمی روغن تفت دهید تا رنگش روشن شود ، گوشت خرد شده را اضافه کرده و رویش زردچوبه و فلفل بپاشید و گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کن. 

سبزی سرخ شده را اضافه کرده مخلوط کنید. 

به مقدار لازم آب گرم به خورش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا روی حرارت ملایم بپزد و به روغن بیوفتد. 

بادمجان ها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا تلخی شان گرفته شود سپس بشویید و خشک کنید و سرخ کنی. 

یک ربع مانده به آخر پخت خورش ، نمک و آبلیمو و بادمجان را اضافه کنید. 

در صورت تمایل میتوانید بادمجان را هنگام سرو روی ظرف خورش بگذارید.

خورش ریحان با مرغ 

مواد لازم خورش ریحان با مرغ 

 

مرغ

 4 تکه

بادمجان

 4 عدد

پیاز متوسط

  1 عدد

 ریحان 

200 گرم

گشنیز 

100 گرم

جعفری

100 گرم

نعنا

 50 گرم

تره

 50 گرم

آب لیموترش تازه ‌ یا آب نارنج 

2 قاشق سوپ‌ خوری

زعفران دم کرده

 3 قاشق غذا خوری

نمک

 1 قاشق مربا خوری

فلفل سیاه 

1 قاشق چای‌ خوری

زردچوبه

 1 قاشق چای‌ خوری

طرز تهیه خورش ریحان مخصوص به 3 روش متفاوت

طرز تهیه خورش ریحان با مرغ

پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. 

تکه های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش عوض شود. 

زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده مخلوط کنید.

سبزی خورش ریحان را خرد کرده و در تابه ای دیگر 5 دقیقه تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. 

2 لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید و حدود 40 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. 

در صورت تمایل به استفاده از بادمجان در خوش ، بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه کنید و سرخ کنید. 

20 دقیقه قبل از اتمام پخت ، نمک را اضافه کنید.

10 دقیقه آخر آب لیموترش یا آب نارنج اضافه کنید.

وقتی خورش جا افتاد ، شعله را خامش کنید و زعفران دم کرده را اضافه نمایید و خورش را در بشقاب بکشید و بادمجان سرخ شده را دورش بچینید.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز