خبرگزاری کار ایران

حسین فلاحی:

دستور کار استخدام ۲۳ هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش/ساختار آموزشی کشور نیازمند بیش از ۱۹۰ هزار معلم است

asdasd
کد خبر : ۱۰۷۰۱۲۳

نماینده همدان در مجلس با اشاره به آخرین مراحل استخدام ۲۳ هزار نیروی مورد نیاز آموزش و پرورش گفت: این استخدام‌ها مربوط به آن دسته از نیروهای حق التدریسی، نهضتی ها، مربیان پیش دبستانی و خرید خدمتی‌هایی است که بعد از سال ۹۱ در آموزش و پرورش مشغول به کار شده اند.

احمد حسین فلاحی با اشاره به روندی که متقاضیان استخدام در آموزش و پرورش طی خواهند کرد، به اقتصاد آنلاین، گفت: بر اساس قانون، استخدام نیروهای مورد نیاز آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان صورت بگیرد اما با توجه به انباشت نیازهای استخدامی و مبتنی بر قانون الحاق تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس، خرید خدمات آموزشی، مربیان پیش دبستانی و نهضتی‌ها قرار شد تا ۸۸هزار نفر از نیروهای مورد نیاز از طرقی غیر از دانشگاه فرهنگیان استخدام شوند. 

نماینده همدان با اشاره به روندی که برای استخدام این نیروها طی شده گفت: بر اساس قانون تا به امروز در یک مرحله ۲۵هزار نفر و در مرحله دوم، بیش از ۳۰هزار نفر از میان نیروهای متقاضی به استخدام آموزش و پرورش در آمده اند. آخرین مرحله از جذب نیروهای استخدامی نیز مرتبط با ۲۳هزار باقی مانده و آن دسته از افرادی است که بعد از سال ۹۱ در آموزش و پرورش مشغول به کار شده اند. 

او در ادامه افزود: مجلس در قالب تدوین طرحی تلاش می‌کند تا هرچه سریعتر تکلیف نیروهای باقی مانده نیز روشن شود. واقع آن است که این حجم از نیروهای بلاتکلیف، کیفیت خدمات آموزشی کشور را کاهش داده است. باید هرچه سریعتر به این روند بلاتکلیفی پایان داده شود تا بتوان سطح آموزشی کشور را در وضعیتی استاندارد قرار داد. 

فلاحی در پاسخ به این پرسش خبرنگار اقتصادآنلاین که آیا دانشگاه فرهنگیان ظرفیت تربیت معلمان مورد نیاز کشور را دارد؟ گفت: متاسفانه طی چند سال اخیر ظرفیت‌های زیرساختی دانشگاه فرهنگیان به دلایل گوناگون از جمله کمبود بودجه و امکانات کاهش پیدا کرده است. در شرایطی که بر اساس قانون در هر سال باید ۲۵هزار دانشجو از طریق این دانشگاه جذب شوند، این میزان در سال ۹۹ به ۳هزار نفر رسیده است. 

نماینده مردم همدان یادآور شد: بر اساس وعده رییس دانشگاه فرهنگیان به نمایندگان، قرار است در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۰ هزار دانشجو جذب این دانشگاه شوند. واقع آن است که ساختار آموزشی کشور نیازمند بیش از ۱۹۰ هزار معلم است. پاسخگویی به این نیازها بدون ایجاد امکانات و زیرساختهای مورد نیاز مقدور نخواهد بود. در مورد بودجه و امکانات باید نگاه ویژه‌ای به دانشگاه فرهنگیان شود تا بتواند به نیازهای آموزشی کشور پاسخ دهد. 

فلاحی خاطرنشان کرد: برای اجرای این تحولات، اساسنامه دانشگاه فرهنگیان باید تغییر کند. در حال حاضر، رییس جمهوری در راس هیات امنای این دانشگاه قرار دارد. در استان‌ها نیز استانداران چنین نقشی را دارند. این مقامات به دلیل مشغله اغلب در جلسات هیات امنای دانشگاه حضور پیدا نمی‌کنند، بنابراین روند پیگیری بودجه و امکانات مورد نیاز نیز به درستی انجام نمی‌شود. 

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: بسیاری از ساختمان‌های این دانشگاه و حتی دانشگاه شهید رجایی کد تخریب خورده‌اند و کسی نیست که به این موارد رسیدگی کند. مسئولان دولتی ابتدا باید زیرساخت‌های لازم برای تربیت نیرو در این دانشگاه را فراهم کنند تا در آینده بتوان از این ظرفیت‌ها بهره برداری کرد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز