خبرگزاری کار ایران

طرح تولید مرغ گوشتی با وزن پایین در استان خراسان رضوی اجرا می شود

در راستای تولید محصولات سالم تر طرح تولید مرغ سایز دراستان خراسان رضوی در دست بررسی بوده و در خراسان رضوی نیز اجرا می شود.

به گزارش ایلنا، رضوی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این استان با اعلام این خبر اظهار داشت: الگوی مصرف مرغ گوشتی با اوزان بالا درحال تغییر بوده و با آگاهی مصرف کنندگان از مزایای بهداشتی و سالم تر مصرف مرغ گوشتی در وزن ها و سایزهای پایین تر(1400 الی 1800 گرم) تقاضای خرید برای این وزن ها در حال افزایش است.

دکتر جعفر عطار باشی گفت: مرغ گوشتی با وزن های قید شده دارای درصد چربی کمتر و ارزش غذایی بالاتربوده ، طعم، مزه، تردی و نرمی بیشتری را نیز دارد ونیز زمان پخت آن کوتاه تر و برای طبخ و مصرف خانوارها، رستوران ها، کترینگ ها و.... مناسب تر است.

وی افزود:  با مصرف مرغ گوشتی سالم تر و با چربی کمتر، در سطح جامعه میزان بروز بیماری های قلبی و عروقی نیز کاهش خواهد یافت و طول دوره پرورش مرغ گوشتی نیز کاهش یافته و مخاطرات بروز بیماری ها و مصرف داروها برای کنترل این بیماری ها نیز کمتر خواهد شد.

دکتر عطار باشی یادآور شد: در حال حاضر میانگین وزن مرغ گوشتی تولید و بسته بندی شده در استان زیر 2.2 کیلوگرم بوده و این وزن باید در آینده، بایستی کاهش یابد و برای رسیدن به این هدف بزرگ، باید در ابتدا به فرهنگ سازی پرداخت و سپس زمینه را برای تجهیز کشتارگاه های طیور جهت اجرای این طرح ، فراهم نمود.

وی عنوان نمود : امید آن می رود با ارتقاء آگاهی مردم نسبت به مصرف محصولات سالم تر، سرعت اجرای این طرح بیشتر گشته و مرغداران و مصرف کنندگان از مزایای آن بهره مند گردند و در این راستا به منظور فرهنگ سازی در جهت اصلاح الگوی مصرف و تشویق مصرف محصولات سالم تر، رسانه های عمومی نقش بزرگی را برعهده داشته و انتظار می رود در این خصوص اطلاع رسانی بیشتری برای عموم را داشته باشند.

کد خبر : ۴۴۸۹۸۳