خبرگزاری کار ایران

مرکز آمار ایران اعلام کرد:

تورم تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی به ٣٣.١٩ رسید

asdasd
کد خبر : ۷۲۲۳۵۸

گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با افزایش ٣٩,٥٦ و ١٨.٢٤ درصدی، افزایش ٣٢.٧١ درصدی شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زده اند. همچنین گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با ٩٠.٤٢ و ٣٦.٣١ درصد افزایش، موجب افزایش ٧٠.٢٨ درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل شده¬اند.

به گزارش ایلنا، شاخص کل قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در پاییز سال ١٣٩٧ به عدد ٤٧٠,٥٤ رسید که ٣٢.٧١ درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) افزایش و ٧٠.٢٨ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، افزایش داشته است. گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با افزایش ٣٩.٥٦ و ١٨.٢٤ درصدی، افزایش ٣٢.٧١  درصدی شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زده­‌اند. همچنین گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با ٩٠.٤٢ و ٣٦.٣١ درصد افزایش، موجب افزایش ٧٠.٢٨ درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل شده‌­اند. درصد تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به پاییز ١٣٩٧ نسبت به چهار فصل منتهی به پاییز ١٣٩٦، معادل ٣٣.١٩ درصد (تورم سالانه) بوده است.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در پاییز ١٣٩٧ نشان می‌­دهد که تمام استان های کشور استان های نسبت به فصل قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین میزان افزایش به ترتیب مربوط به استان های گیلان و چهار محال و بختیاری با ١١٦,٣٢ و ٩٩.٦٦ درصد می باشد. همچنین تمام استان های کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته­‌اند، به طوری که استان گیلان با ٢٧٢.٢٥ درصد افزایش، بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فصل مشابه سال قبل تجربه کرده است.

شاخص گروه­‌های اصلی

مرغ

     در پاییز ١٣٩٧ شاخص گروه مرغ به ٥٢٥,٧٨ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٣٩.٥٦ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٩٠.٤٢ درصد افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٣١.٩٦، ١٦.٥٩ و ١٢٣.٠٠ درصد نسبت به فصل قبل افزایش داشته‌­اند. همچنین پولت و مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٧٩.٤٩ ،٥٣.٩٤ و ٢٤٦.٠٥ درصد افزایش نسبت به فصل مشابه سال قبل داشته اند.

تخم مرغ

در پاییز ١٣٩٧ شاخص گروه تخم مرغ به ٣٥٦,٥٧ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ١٨.٢٤ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٣٦.٣١ درصد افزایش یافته است. در این گروه تخم مرغ نطفه‌­دار و تخم مرغ خوراکی به ترتیب ٢٩.٢٨ و ٩.٣٠ درصد نسبت به فصل قبل افزایش نشان می دهد. همچنین اقلام مذکور نسب به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ٤٢.٩٩، ٣٠.٤٨ درصد افزایش داشته است. 

سایر

 این گروه شامل کود می‌­باشد، در پاییز ١٣٩٧ شاخص کود به ٩٥٩,٩٧ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ١٤.١٩ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٨.٣٧ درصد افزایش یافته است.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز