خبرگزاری کار ایران

معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات:

آینده ارتباطات جهان، در دست فناوری بی‌سیم است

asdasd
کد خبر : ۶۸۷۲۳۲

معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : فضا جزو حوزه جغرافیایی ما محسوب می شود و بهره برداری از منافع ملی یک امر حیاتی است.

به گزارش ایلنا، نصراله جهانگرد معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره فناوری فضایی و لزوم توسعه آن در کشور، با بیان اینکه بهره‌برداری از هر جایی که حوزه منافع ملی ماست، امر حیاتی محسوب می شود و هر نوع لوازمی که حاکمیت بر منافع ملی ما را تقویت کند امری لازم و اصلی کلی است، گفت: با وجود ظرفیت بزرگی مبتنی بر فیبر نوری روی زمین اما افق ارتباطات جهان را ارتباطات وایرلس می بینم و به طور عام، آنچه که در سطح جهان افق آینده را تشکیل می دهد، ارتباطات انسان با انسان، انسان با سیستم، انسان با کسب وکار، کسب و کار با کسب و کار و سیستم با سیستم در فضای بی سیم است.

وی افزود: در واقع افق فناوری ارتباطات در سطح جهان این است که یک شبکه در کل کره زمین برقرار شود و هر انسان و هر شهروندی دارای یک کد تماس باشد و به شکل موبایل بتواند ارتباطات داشته باشد.

جهانگرد با بیان اینکه پایش هایی که از فضا می تواند بر روی زمین و بر خود فضا اتفاق بیفتد در جنبه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ایمنی، امنیتی، زیست محیطی زندگی ما نقش مهمی دارد، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۲۰ قلمرو همچون قلمروهای زیست محیطی، کشاورزی، آب، حمل و نقل، بیماری ها و... به صورت تجاری در بازار دیده شده است که اگر بتوانیم از آنها خوب بهره برداری کنیم، می توانیم ارزش آفرینی اقتصادی بالایی در زندگی عادی مردم و مجموعه کشور به وجود بیاوریم و موجب ارتقای بهره وری در سرمایه گذاری ها و منابع خواهیم شد که به طبع آن افزایش اقتدار مدیریت کشور در اداره حوزه های مختلف را در پی دارد.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به ضرورت تبیین کاربردها و مزایای داده های فضاپایه برای بخش های مختلف اقتصادی و اجتماعی، تصریح کرد: باید هر چه زودتر بخش بهره وری را به کار بیندازیم، چون تقاضا را شکل می دهد و با شکل گیری تقاضا، بازار ایجاد می شود که کمک می کند تا سرمایه گذاری در بخش زیرساخت ها توجیه پذیر باشد.

وی با بیان اینکه منافع در سرویس است و در آنجا تسلط به تکنولوژی ارزش دارد، افزود: باید راه را کوتاه کنیم بنابراین در بخش سرمایه گذاری سخت افزاری پیشنهاد من همکاری بین المللی است تا در آنجا مشترک شویم که سرعت عمل زیاد شود و دسترسی به تکنولوژی های پیشرفته تر میسر شود و بتوانیم هر چه زودتر این زیرساخت ها را تکمیل و توسعه دهیم.

جهانگرد با اشاره به قلمداد شدن دانشگاه ها به عنوان اتاق فکر، خاطرنشان کرد: باید تعداد معینی از دانشگاه ها را در سطح کشور انتخاب کنیم که ظرفیت مناسبی داشته باشند و با آنها تقسیم کار کنیم و در آنجا یک زنجیره ارزش هم افزایی به وجود بیاوریم.

معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: باید دانشگاه ها به توسعه کاربرد فناوری فضایی پیوند دهیم تا فرد دانشگاهی در دانشگاه مسایل کشور را حل کند که این مساله خیلی با ارزش است و برای کشور استراتژیک خواهد بود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز