خبرگزاری کار ایران

وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد؛

توافق وزارت جهاد برای پرورش شتر در بیرجند/ اتحادیه اروپا نیازی به واردات گندم از ایران ندارد

asdasd
کد خبر : ۵۵۷۰۸۷

وزیر جهاد کشاورزی گفت: اروپا یکی از مراکز اصلی تولید گندم جهان است و نیازی به واردات گندم از ایران ندارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، نشست خبری فیل هورگان کمیسیونر اتحادیه اروپا و وزیر جهاد کشاورزی امروز شنبه 20 آبان با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در هتل لاله برگزار شد.

محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در این نشست اظهار کرد: این اولین سفر کمیسیونر اتحادیه اروپا به ایران است. پیشس از این سه سفر مقدماتی و کارشناسی برگزار شد مذاکرات ابتدایی انجام شد و زمینه‌های همکاری بررسی شد که تمام مفاد آن امروز در بیانیه لحاظ شده است. هیئت اتحادیه 70 نفر از 20 کشور اروپایی هستند که شامل تجار و سرمایه‌گذاران می‌شوند.

وی افزود: هر محصولی که تولید می‌شود برای صادرات نیست اما ارقامی را که کمیسیونر اشاره کردند، ما توانایی صادرات داریم. در رابطه با گندم ما تنها برای مصرف داخلی تولید می‌کنیم اگر هم مازادای داشته باشیم بازارهای منطقه را تامین می‌کنیم. اروپا خود صادرکننده گندم است و نیازی به گندم ما ندارد.

حجتی عنوان کرد: همکاری ما با اتحادیه اروپا شامل بخش‌های علمی، تحقیقاتی و مبادلات کالا می‌شود امیدواریم با زمینه‌سازی اقتصادی که فراهم شده بتوانیم گام‌های موثری را در جهت حفظ منافع طرفین برداریم و تجار دو طرف بتوانند راحت‌تر و شفاف‌ روابط تجاری داشته باشند.

وی با اشاره به آبزی‌پروری در کشور تشریح کرد: در زمینه آبزی‌پروری پیش از این فرانسه صادرکننده تخم چشم زده به ایران بود اما با توافقات انجام شده هیئت فرانسوی در داخل ایران این نوع تخم را تولید می‌کنند. در رابطه با سرمایه‌گذاری در تولید لبنیات و پرورش شتر نیز در حال حاضر طرف اروپایی در بیرجند سرمایه‌گذاری کرده و کارخانه لبنی و آرایشی از شیر شتر تاسیس کرده است.

وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با میزان صادرات عنوان کرد: ما 520 میلیون دلار صادرات به کل اروپا داشتیم که بسیار ناچیز است یکی از بازارهای تاریخی و سنتی ما در زمینه خشکبار اروپایی غربی بود و م ا امیدواریم با این توافق دوباره این جایگاه را پیدا کنیم.

حجتی د رپایان گفت: در زمینه دام‌های مولد کارشناسان ما با توافقات انجام شده این نوع دام را در کل اروپا شناسایی کرده و نمونه‌هایی را به کشور وارد کردند تا بتوانیم راندمان تولید را به بهترین نحو بالا ببریم. وزارت جهاد کشاورزی امیدوار است این همکاری‌ها بیشتر و موثرتر اتفاق بیفتد.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز