خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان غذا و دارو؛

دسترسی به غذا شاخص رفاه اقتصادی

asdasd
کد خبر : ۳۱۴۳۴۳

میزان دسترسی به غذا و فقر غذایی را می توان به عنوان شاخصی برای اقتصاد کشورها دانست.

رئیس سازمان غذا و دارو کشور در گفتگو با ایلنا به اهمیت نقش غذا در سلامت کشور اشاره کرد و گفت:با توجه به حساسیتی که در این بخش وجود دارد هیچگونه تعلل و اغماضی در این بخش صورت نخواهد گرفت و با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.

دیناروند تصریح کرد:ما امکانات و اعتبارات کمی در اختیار داریم ولی تمام تلاش ما این است که با همین امکانات مواد غذایی را از لحاظ وجود آلاینده های میکروبی و ویروسی بررسی کنیم .

وی به میزان تقلب در صنایع غذایی اشاره کرد و گفت:با پیشرفت تکنولوژی تنوع تقلبها در این صنایع بیشتر شده و بیشترین موارد که در این خصوص گزارش شده  در خصوص استفاده از رنگها و اسانس ها و افزودنیهای غیر مجاز است.

رئیس سازمان غذا و دارو  در خصوص اهمیت اقتصادی غذا گفت: دسترسی مردم به غذا را می توان شاخص توسعه عدالت و برابری اجتماعی در جوامع دانست و در حال حاضر در کشور ما کمترین میزان عدم دسترسی به غذا وجود دارد.

در واقع دسترسی به غذا را می توان یکی از شاخص های رفاه اقتصادی دانست.

نرم افزار موبایل ایلنا
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز