خبرگزاری کار ایران

شهردار شهر هفشجان:

۸۲ هکتار از شهر هفشجان به بافت فرسوده اختصاص دارد

 ۸۲ هکتار از شهر هفشجان به بافت فرسوده اختصاص دارد

شهردار هفشجان گفت: ۸۲ هکتار بافت فرسوده مصوب در شهر هفشجان وجود دارد که تمامی خیابان‌های بافت فرسوده این شهر روکش آسفالت شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، داود رشیدی امروز در نشست خبری و  تور بازدید از پروژه های عمرانی شهر هفشجان  در جمع خبرنگاران اظهارداشت:  در سال ۱۴۰۱ بودجه شهرداری ۱۸ میلیارد تومان بوده است  و در سال جاری بودجه شهرداری۱۲۰ میلیارد تومان افزایش داشته است که این نشان دهنده رشد۱۲۰ درصدی بودجه می باشد.

وی افزود: علاوه بر افزایش بودجه، پروژه‌های عمرانی هم افزایش داشته است و حدود ۸۰ میلیارد تومان صرف ۵۰ پروژه   عمرانی شده است.

رشیدی ادامه داد:  سال جاری هر شنبه به عنوان شنبه های عمرانی در نظر گرفته شده که در هر شنبه یک پروژه عمرانی کلنگ زنی می‌شود و تاکنون ۱۷ پروژه شروع شده است که برخی از این پروژه ها به اتمام رسیده است.

شهردار شهر هفشجان با اشاره به طرح سه شنبه های آموزشی گفت:   هر سه شنبه به صورت منظم کارگاه‌های آموزشی در سالن اجتماعات شهرداری و مساجد سطح شهر اجرا می شود.

وی   رنگ‌آمیزی جداول، اصلاح معابر، پیاده‌روسازی خیابان‌های اصلی به‌ویژه خیابان نهضت با بودجه‌ای بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان ،  نورپردازی و نقاشی دیواری را  از جمله اقدامات در حوزه عمرانی عنوان نمود.

رشیدی با اشاره ۸۲ هکتار بافت فرسوده در شهر هفشجان وجود دارد بیان کرد:  در بافت های فرسوده این شهر قیر رایگان و آسفالت معابر انجام شده است و همچنین محوطه سازی بافت های فرسوده و اصلاح جداول و پیاده رو سازی نیز صورت گرفته است.

شهردار شهر هفشجان خاطر نشان کرد:  بازسازی کامل خانه هنرمندان انجام شده و نمای بیرونی مسجد جامع با اعتباری بالغ بر۲۰۰ میلیون تومان مرمت شده است.

وی افزود: خانه عالم مسجد جامع نیز نیازمند ۲ میلیارد تومان اعتبار است که بخشی از آن  از سوی شهرداری و خیرین تأمین شده و خدمات اجرایی نیز  صورت گرفته است.

رشیدی  در راستای جذب سرمایه‌گذاران تصریح کرد:  بسته‌های سرمایه‌پذیری تهیه و آماده ارائه شده است، این بسته‌ها در تلاش هستند تا فرصت‌های سرمایه‌گذاری خوبی را هم برای منطقه چشمه‌زنه و هم برای سطح شهر ارائه دهند.

شهردار شهر هفشجان  با اشاره به اینکه حرفه سنگ تراشی و صنعت جوشکاری این شهر مثال زدنی نیست گفت:  یکی از اقدامات شهرداری برای احترام به تلاش‌های این صنعتگران، نصب تندیس‌هایی از جوشکاران و سنگ‌تراشان در میدان شهر است که این تندیس‌ها نماد احترام به این مشاغل و حرکتی برای ترویج فرهنگ کار و صنعتگری  می باشد.

وی  یکی از مشکلات این شهر را  در حوزه حمل و نقل عمومی عنوان نمود و افزود:  درخواست‌هایی از سوی شهروندان برای بهبود ناوگان حمل و نقل عمومی و برطرف کردن مشکلات خدمات‌رسانی مطرح شده است و ما پیگیر بر طرف کردن مشکل تردد  شهروندان  هستیم.

رشیدی  با اشاره به نصب یک چراغ راهنمایی و رانندگی در چهار راه نواب گفت: این  چراغ   با هدف افزایش امنیت و نظم ترافیکی و کاهش تصادفات نصب شده که  این پروژه با استقبال مردم روبه‌رو شد و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی به شکلی چشمگیر دیده  شد.

شهردار شهر هفشجان در خصوص اجرای سامانه پایش تصویری بیان کرد: طرح مطالعاتی سامانه پایش تصویری در ۱۴ نقطه شهر  طراحی شده است که در فاز اول ۵ نقطه شهر به این سامانه متصل می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، خبرنگاران در پایان از شانزده پروژه شامل رنگ آمیزی جداول سطح شهر هفشجان، عملیات اجرایی فاز سوم چشمه زنه،  فاز دوم تعریض، ترمیم زیرسازی و موزائیک فرش پیاده روی بلوار شهدا، درختکاری سطح شهر، چشمه زنه و امامزاده شاه منظر خاتون، احداث چایخانه امام رضا (ع) در پارک معلم هفشجان، رنگ آمیزی پایه های چراغ برق، محوطه‌سازی گلزار شهدای گمنام، آسفالت خیابانهای جانبازان، امتداد خیابان بعثت، حدفاصل خیابان کاشانی، و حدفاصل خیابان نهضت و نواب شرقی (کوچه۲۹) ، آسفالت خیابان کاشانی از چهارراه کاشانی تا پل اندرزگو و آسفالت ورودی شهر، زیرسازی و آسفالت خیابان ۱۵ خرداد و بن بست مقداد،  عملیات عمرانی تعریض و بازسازی پیاده رو خیابان نهضت، نقاشی و نصب المان‌ دیوار بسیج و مدرسه معراج، اصلاح کانال انتقال آب محله لک لک، عملیات اجرایی انتقال گاز به مجموعه گردشگری چشمه زنه، آماده سازی و زیر سازی جاده دسترسی به مجموعه گردشگری چشمه زنه و ساخت و نصب پل های فلزی، دال و پل های سیمانی خیابان نهضت  بازدید کردند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز