خبرگزاری کار ایران

استاندار چهارمحال و بختیاری:

۶۰ مصوبه کلان برای توسعه زیرساخت‌های حیاتی شهرستان کوهرنگ تصویب شد

۶۰ مصوبه کلان برای توسعه زیرساخت‌های حیاتی شهرستان کوهرنگ تصویب شد

استاندار چهارمحال و بختیاری از تصویب ۶۰ مصوبه در حوزه‌های بهداشت، کشاورزی، حمل‌ونقل جاده‌ای، گردشگری و تأمین آب شرب برای شهرستان کوهرنگ خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، جعفر مردانی امروز در نشست مشترک شورای اداری استان و شهرستان کوهرنگ  با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور بر لزوم مدیریت میدانی اظهارداشت: «مدیریت استانی با حضور مستقیم در شهرستان‌ها، مسائل را از نزدیک بررسی و برای حل آن‌ها برنامه‌ریزی می‌کند.»

وی افزود: در این جلسات، مشکلات هر شهرستان به‌صورت ویژه بررسی می‌شود و مصوبات با زمان‌بندی مشخص تعریف می‌گردد تا در بازدیدهای بعدی میزان پیشرفت آن‌ها ارزیابی شود.

مردانی گفت: شهرستان کوهرنگ با دارا بودن  ۳۷۰۰ کیلومتر راه روستایی، بیشترین میزان راه‌های روستایی استان را دارد  که بهبود وضعیت آن‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری و ایل‌راه‌های عشایری در کوهرنگ تأکید کرد: تلاش می‌شود این شهرستان به قطب گردشگری استان و کشور تبدیل شود.

وی گفت:  کوهرنگ روزی بیش از۱۱ درصد آب کشور  را تأمین می‌کرد، اما امروز این شهرستان خود با مشکل کمبود آب آشامیدنی مواجه است که نیازمند راه‌حل‌های فوری است.

مردانی   از وجود ۷ مدرسه سنگی و کانکسی  در شهرستان کوهرنگ خبر داد و افزود: عملیات اجرایی ۵ مدرسه آغاز شده و مشارکت مردم برای تکمیل این طرح ضروری است.

وی با اشاره به  اجرای طرح مدیریت محله‌محور با محوریت مساجد، بسیج و معتمدان محلی تصریح کرد:با این روش، مشکلات هر محله شناسایی و با کمک دولت و مردم حل خواهد شد.

استاندار چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: در قالب نهضت مدرسه‌سازی و مدیریت محله‌محور، برنامه‌ریزی برای رفع آسیب‌ها و مشکلات با همراهی مردم انجام می‌شود.

مشکلات راه و آب شهرستان کوهرنگ در کانون توجه مسئولان استانی قرار گرفت

معاون عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در جلسه شورای اداری این شهرستان بر اولویت‌بندی و حل مشکلات زیرساختی تاکید کرد و گفت: هماهنگی بین مدیران استانی و وزارتخانه‌ها کلید رفع موانع توسعه این شهرستان است.

اردشیر آذر   با اشاره به تشکیل دبیرخانه سفرهای استانی استاندار چهارمحال‌ و بختیاری به شهرستان‌های ۱۲گانه از جمله شهرستان کوهرنگ افزود:با حضور مدیران استانی و شهرستانی مشکلات مناطق شناسایی می‌شوند و رفع مشکلات حوزه راه و آب در کوهرنگ در اولویت قرار دارد.

وی  احداث ۱۰ کیلومتر از جاده دهستان موگویی (از غار یخی تا سرآقاسید) تا پایان تابستان  ،  اختصاص اعتبارات ملی و استانی برای جاده‌های تلو و بی‌آبه، برنامه‌ریزی برای تامین اعتبار جاده دسترسی به روستاهای موسی‌آباد، اسدآباد، شیخ علیخان و نیاکان،  پیگیری تخصیص ماشین‌آلات راهداری به این شهرستان به دلیل کمبود تجهیزات  و  بررسی مجوز احداث راهدارخانه بیرگان را از جمله پروژه های در دست اجرا  خواند.

آذرتکمیل زیرسازی و آسفالت جاده بخش بازفت،   افتتاح ساختمان‌های اداری نیمه‌تمام   بخشداری صمصامی و پلیس‌راه و   تعیین تکلیف پروژه استخر شنای چلگرد را از جمله پروژه های بلاتکلیف و نیمه تمام عنوان نمود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال‌ و بختیاری گفت: اجرای طرح هادی روستاهای دزک، سرچشمه ، سیاوش آباد و چنار، باورآباد و برنامه‌ریزی برای استقرار نمایندگی بنیاد مسکن در شهر صمصامی پیگیری شود.

وی  خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های چهارخطه کوهرنگ-فارسان، آسفالت و سنگ‌فرش ۹ روستای بخش مرکزی و ساخت فرهنگسرا نیز در دستور کار قرار دارد.

 زیرساخت‌های راه و آب شهرستان کوهرنگ نیازمند توجه فوری است

 سرپرست فرمانداری کوهرنگ نیز در این جلسه  با اشاره به محرومیت‌های زیرساختی این شهرستان، خواستار توجه ویژه مسئولان ملی و استانی شد.

محسن فرهادی اظهارداشت: هزار و ۴۱۹ کیلومتر راه روستایی و شهری در شهرستان کوهرنگ وجود دارد که   توسعه و بهسازی شبکه راه‌ها و سیستم آبرسانی از اولویت‌های اصلی توسعه این شهرستان محروم است.

وی افزود: ۸۶۹ کیلومتر راه روستایی و ۵۵۰ کیلومتر راه شهری با وضعیت نامطلوب  در این شهرستان است.

فرهادی با اشاره به تبدیل شدن کوهرنگ به نماد محرومیت‌زدایی تأکید کرد و گفت: این شهرستان با دارا بودن منابع طبیعی غنی و جاذبه‌های گردشگری، نیازمند نگاه ویژه مسئولان برای تحقق توسعه پایدار است.

وی  خاطرنشان کرد: بهسازی راه‌های روستایی و شهری همراه با حل مشکل آب شرب، زیرساخت لازم برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری و اقتصادی منطقه را فراهم می‌کند.

سرپرست فرمانداری شهرستان کوهرنگ تصریح کرد: جاده چهاربانده، تونل چری و هونی از جمله طرح‌های ملی مهمی است که در شهرستان  کوهرنگ در دست اجرا قرار دارد و با تکمیل این طرح ها به خصوص تونل‌های در دست اجرا شهرستان کوهرنگ به خوزستان متصل و زمینه خروج استان از بن بست فراهم می‌شود.

وی  بیان کرد: تامین آب از دیگر چالش‌های اساسی شهرستان کوهرنگ است که با توجه به فرسوده و قدیمی بودن تأسیسات آبرسانی، بازسازی و نوسازی کامل این خطوط از مهمترین نیازهای این شهرستان است.

۵۰ پروژه  طرح هادی روستایی در شهرستان کوهرنگ دردست اقدام است

مدیرکل بنیاد مسکن استان چهارمحال و بختیاری در این نشست گفت: از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا به امروز ۱۷۰۰ متقاضی به سیستم بانکی در شهرستان کوهرنگ معرفی شده‌اند که از این تعداد، قرارداد هزار و  ۴۳۰  واحد منعقد و ۱۰۴۰ واحد مسکونی روستایی تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

فرشید ریاحی درخصوص طرح‌های عمرانی افزود: در حال حاضرمبلغ ۲۰ میلیارد تومان اعتبار از محل منابع مختلف در قالب ۵۰ پروژه اجرای طرح هادی روستایی در شهرستان کوهرنگ دردست اقدام است که نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌ها و اشتغال‌زایی منطقه دارد.

وی  گفت: تا پایان شهریور ماه، با استقرار نیروهای بنیاد مسکن در بخش‌های صمصامی و بازفت، برای رفاه حال مردم و کاهش رفت‌وآمد آنها اقدام خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان چهارمحال و بختیاری درخصوص تأمین قیر برای آسفالت معابر روستایی نیز تأکید کرد: به هر میزانی که زیرسازی توسط دهیاری‌ها آماده شود، قیر رایگان آن توسط بنیاد مسکن تأمین می گردد.

اعتبارات کلان راه‌سازی در کوهرنگ؛ پروژه‌های عمرانی شتاب می‌گیرد

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از اجرای پروژه‌های ۴۰۰۰ میلیارد تومانی در شهرستان کوهرنگ خبر داد و گفت: این طرح‌ها تحول اساسی در زیرساخت‌های ارتباطی ایجاد خواهد کرد.

خدایار باقری  اظهارداشت: هم‌اکنون پروژه‌های راه‌سازی در شهرستان کوهرنگ به ارزش ۳ تا ۴ هزار میلیارد تومان در حال اجرا می باشد که نشانگر توجه ویژه به توسعه زیرساخت‌های منطقه است.

وی احداث تونل‌های ارتباطی بین استان‌های اصفهان و خوزستان  ، پیگیری پرداخت ۲۰۰ میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران پروژه‌های تونل ، تکمیل فرهنگسرای چلگرددر روزهای آتی  و اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن با صدور پروانه‌های ساخت در چلگرد  از جمله پروژه‌های کلان در دست اجرا می باشد.

وی  از برگزاری جلسات فوری با ۲۵ دستگاه اجرایی از جمله شرکت‌های گاز و مخابرات برای رفع موانع تملک اراضی خبر داد و افزود: هماهنگی بین دستگاهی برای تسریع در اجرای پروژه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل راه و شهرسازی  چهارمحال و بختیاری با اشاره به اثرات مثبت این پروژه‌ها گفت: اجرای این طرح‌ها نه تنها ارتباطات بین‌استانی را بهبود می‌بخشد، بلکه موجب رونق صنایع محلی از جمله کارخانه‌های آب معدنی و توسعه گردشگری منطقه خواهد شد.

وی از شهروندان خواست برای دریافت وام‌های نهضت ملی مسکن اقدام کنند و تأکید کرد: ساماندهی بافت‌های فرسوده با اولویت بالا پیگیری می‌شود.

 ۸۰ درصد اعتبارات کشاورزی شهرستان کوهرنگ افزایش  یافت

 سرپرست جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در شورای اداری شهرستان کوهرنگ از رشد چشمگیر بودجه بخش کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: اعتبارات از ۲۰ به ۳۴.۷ میلیارد تومان رسیده است.

حسین بهرامی افزود: در سال جاری شاهد افزایش ۸۰ درصدی اعتبارات بخش کشاورزی شهرستان هستیم که نشانگر توجه ویژه به توسعه این منطقه است.

وی  اختصاص۴ میلیارد تومان برای تکمیل کانال‌های آبیاری ،  بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از شبکه‌های آبیاری  ،  اجرای پروژه‌های آبرسانی در کوانک، ملک آباد، افسر آباد، صف آباد، بید امین، سیاوش آباد، دزک و باغ الکی و تخصیص ۱۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی برای طرح مالک آباد را  از جمله اعتبارات تخصیص یافته به این شهرستان عنوان نمود.

بهرامی با اشاره به طرح پمپاژ گزستان گفت: با وجود تحویل این طرح به بهره‌برداران، اعتباراتی برای رفع مشکلات اساسی آن در نظر گرفته شده است.

وی از آمادگی برای توسعه باغات در صورت تامین آب خبر داد و افزود: شهرستان کوهرنگ ظرفیت بالایی در این زمینه دارد که نیازمند سرمایه‌گذاری است.

سرپرست جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری  تأکید کرد: با تخصیص این اعتبارات، گام بلندی برای رفع محرومیت‌های کشاورزی منطقه برداشته شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز