خبرگزاری کار ایران

معاون سیاسی استانداری لرستان تاکید کرد:

استفاده از اعتبارات کاهش آسیب های اجتماعی برای کمک به مراکز ماده ۱۶

 استفاده از اعتبارات کاهش آسیب های اجتماعی برای کمک به مراکز ماده ۱۶

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: از اعتبارات کاهش آسیبهای اجتماعی برای کمک به مراکز ماده ۱۶ استفاده شود.

به گزارش ایلنا، سعید پورعلی در جلسه کمیته استانی هماهنگی مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان اظهار داشت: در بازدید سرزده از کمپ ماده ۱۶ مواردی رصد و ارزیابی شد که البته در اکثر استانها چنین مشکلاتی وجود دارد و با هم افزایی ایجاد شده بین دستگاه‌ها بخش زیادی از مشکلات، کاهش یافته است. مواردی رصد و ارزیابی شد که البته در  اکثر استانها چنین مشکلاتی وجود دارد و با هم افزایی ایجاد شده بین دستگاه‌ها بخش زیادی از مشکلات، کاهش یافته است. 

وی ادامه داد: خوشبختانه در استان هم در این زمینه اتفاقات خوبی رخ داده و با همکاری غذا و دارو، فنی و حرفه ای، سپاه استان، شهرداری و…مشکلاتی از این کمپ در بحث تامین دارو، آموزش، امنیت محل و…حل خواهد شد. 

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری لرستان با اشاره به اینکه مشکلات این حوزه بدون استمرار و پیگیری تحقق پیدا نمی‌کند، گفت: فرمانداری خرم آباد به صورت ویژه مصوبات این جلسه را پیگیری کند. 

پورعلی افزود: پیگیری مصوبات ابلاغ شده و سیاست هم افزایی به کاهش مشکلات در حوزه اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی می‌انجامد. 

وی ادامه داد: از سوی بهزیستی و پیمانکار مرکز هم باید اقداماتی برای بهبود شرایط این مرکز صورت بگیرد. 

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، بر تصویب طرح‌ها و مصوبات حمایتی از جمله ایجاد اشتغال یا استفاده از اعتبارات سازمان امور اجتماعی «باتوجه به کارگروه فرهنگی اجتماعی سلامت و زنان شورای برنامه ریزی و سلامت» تاکید کرد و گفت: حداقل دو موضوع اجتماعی و سلامت مربوط به این افراد، مطرح و مصوب شود تا کمکهایی از اعتبارات استانی در این حوزه داشته باشیم. 

پورعلی اظهارکرد: از اعتبارات کاهش آسیبهای اجتماعی برای کمک به این مراکز استفاده کنید، لازم است در بحث نشاط اجتماعی، آموزش خودمراقبتی، مهارتی و…بخشی از فعالیت‌هایمان را در این حوزه انجام بدهیم. 

وی ادامه داد: بخش مهم دیگر در این حوزه به تحرک مدیریتی پیمانکار بستگی دارد؛ مجموعه‌هایی مانند نظام روانشناسی، آژانس‌های کاریابی، اتاق اصناف و…می توانند در این موضوعات کمک کنند، از این مجموعه‌ها دعوت کنید تا تعهداتی در رابطه با کمک به بهبود یافتگان داشته باشند. 

وی گفت: اردوهای جهادی پزشکی و خدمات دندانپزشکی، نظام روانشناسی و…توسط دستگاه‌های مختلفی برگزار می‌شود که می‌توانند با توافق در مورد ماده ۱۶ کمک کنند. 

معاون سیاسی استانداری لرستان در بخش دیگری از سخنانش به مسأله پس از رهایی معتادان اشاره کرد و گفت: یکی از دغدغه‌های واقعی این حوزه بعد از رها شدن افراد از دام اعتیاد است که اگر فکری برایشان نشود، ممکن است به سمت اعتیاد و آسیبها بازگردند. 

پورعلی تصریح کرد: باید برای اشتغال این افراد اقدام شود، ممکنست باز سر از خیابان درآورند و به شکل یک چرخه معیوب ادامه یابد. 

وی ادامه داد: لازم است که اداره کار، فرصتهای شغلی را به بهزیستی اعلام کند تا برخی از مددجویان و معلولین و توان یابان از این فرصت استفاده کنند. 

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری لرستان گفت: گردش اطلاعات در این زمینه می‌تواند به کاهش آسیب‌ها و بازگشت آن‌ها کمک کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز