خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر راه؛

اتصال آزاد راه زنجان – تبریز به مرز بازرگان تحولی بزرگ در ترانزیت خواهد بود

اتصال آزاد راه زنجان – تبریز به مرز بازرگان تحولی بزرگ در ترانزیت خواهد بود

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور گفت: با اتصال آزادراه زنجان – تبریز به مرز بازرگان، مسیر کریدور ترانزیتی شمال – جنوب کشور ۱۲۵ کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، هوشنگ بازوند روز شنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی آزادراه ارومیه – تبریز اظهار داشت: تکمیل و اتصال آزادراه زنجان – تبریز به مرز بازرگان می‌تواند زمینه‌ساز تحولی مهم در شبکه ترانزیتی کشور باشد و برای تحقق این مهم، به ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری نیاز است که ۶۰ درصد آن توسط بخش خصوصی و ۴۰ درصد نیز توسط دولت تأمین خواهد شد.

وی با اشاره به بازدیدهای میدانی خود از پروژه‌های عمرانی در استان آذربایجان غربی افزود: برغم محدودیت‌های اعتباری، تمامی پروژه‌های راه‌سازی استان فعال هستند و آذربایجان غربی به یک کارگاه بزرگ حمل‌ونقل در کشور تبدیل شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حال حاضر، سه‌هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه‌آهن و ۷۶۰ کیلومتر بزرگراه در کشور در دست اجراست و مجموع زیرساخت‌های حمل‌ونقل فعال کشور به بیش از ۱۱ هزار کیلومتر می‌رسد. این حجم گسترده از پروژه‌ها نتیجه تدابیر دولت سیزدهم و رویکرد توسعه‌محور رئیس‌جمهور است.

بازوند با اشاره به اهمیت راهبردی کریدورهای حمل‌ونقل، خاطرنشان کرد:موضوع کریدورها به صورت هفتگی در سطح ملی رصد می‌شود. در حوزه ریلی تاکنون ۹ کریدور بررسی شده که سه مورد از آنها در امتداد شرق به غرب و مابقی در محور شمال به جنوب قرار دارند. همچنین ۱۱ کریدور بزرگراهی و ۶ کریدور آزادراهی در کشور تعریف شده است.

وی با بیان اینکه آذربایجان غربی به دلیل هم‌مرزی با سه کشور، از موقعیتی استراتژیک برخوردار است، گفت: احداث آزادراه‌ها در این استان، نه‌تنها به بهبود شاخص‌های اقتصادی و اجتماعی کمک می‌کند، بلکه در تقویت صنعت گردشگری نیز مؤثر خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور افزود: این پروژه‌ها نقش مهمی در پدافند غیرعامل ایفا می‌کنند و موجب ارتقاء سطح ایمنی و آمادگی در برابر حوادث طبیعی و انسانی خواهند شد.

وی همچنین با اشاره به آثار اقتصادی پروژه آزادراه ارومیه – تبریز تصریح کرد:با بهره‌برداری از این مسیر، سالانه ۱۵۰۰ میلیارد تومان صرفه‌جویی در مصرف سوخت پیش‌بینی می‌شود که رقم قابل توجهی است.

بازوند در پایان خاطرنشان کرد: از منظر افزایش ایمنی، کاهش تصادفات و تسهیل تردد، پروژه آزادراه ارومیه – تبریز یک گام بزرگ در ارتقاء سطح خدمات حمل‌ونقل در شمال‌غرب کشور خواهد بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز