خبرگزاری کار ایران

یک تحلیل‌گر سیاسی:

جنگ تحمیلی جدید؛ نبرد صرفا نظامی نیست بلکه نبرد تمدنی است

جنگ تحمیلی جدید؛ نبرد صرفا نظامی نیست بلکه نبرد تمدنی است

در دوران جنگ هیچ جنگنده اف-۳۵ رژیم صهیونیستی در آسمان شیراز دیده نشد

یک تحلیل‌گر مسائل سیاسی با تأکید بر اهمیت روایت‌سازی در تحولات امروز و آینده، گفت: علی‌رغم برخی ادعاها، در دوران جنگ هیچ هواپیمای اف-۳۵ رژیم صهیونیستی در آسمان شیراز دیده نشد؛ آنچه پیش‌رو داریم نه صرفاً نبرد نظامی، بلکه نبرد تمدنی است.

به گزارش ایلنا،  اسماعیل قزل‌سفلی در نشست نخبگانی «زیستن برای روشنگری» با اشاره به شرایط حساس منطقه و تحولات اخیر سیاسی و نظامی، اظهارداشت: دشمن با جنگی ترکیبی، در پی ضربه زدن به ایران است و در برابر این تهدیدهای پیچیده، باید ضمن ایجاد آمادگی همه جانبه برای مردم روایت سازی صحیح انجام بشود.

وی در ادامه با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی و نقش‌آفرینی مستقیم ایالات متحده، اظهار داشت: دشمنان از ابتدای درگیری، با هدف براندازی نظام وارد میدان شدند. هدف اولیه‌شان، نابودی تاسیسات هسته‌ای و پایگاه‌های موشکی بود اما با ورود حکیمانه مقام معظم رهبری و همبستگی ملی، معادلات آنها به هم ریخت.

قزل‌سفلی در بخش دیگری از سخنان خود، به نقش مؤثر ملت ایران در تغییر میدان نبرد اشاره کرد و افزود: از روز چهارم جنگ، ملت ایران با حضور گسترده و خودجوش در صحنه، فضای روانی طراحی‌شده دشمن را شکستند.

وی با اشاره به یکی از حساس‌ترین مقاطع این تقابل گفت: در سحرگاه روز اول، دشمن با پالس‌های غلطی که از برخی فضاهای داخلی گرفته بود، تصور می‌کرد ظرف سه تا پنج روز می‌تواند جمهوری اسلامی را فروبپاشد. اما بیانیه کوتاه ولی قاطع رهبر معظم انقلاب در همان ساعات ابتدایی، همه محاسبات را به‌هم زد.

معاون سیاسی سابق استانداری فارس با ذکر نمونه‌ای از امداد الهی در عین توانمندهای فنی نظامی افزود: دقت اصابت و قدرت تخریب موشک‌ها همه را شگفت‌زده کرد. آنچه که در «وعده صادق ۳» به نمایش گذاشته شد، صرفاً سلاح نبود، بلکه نمایش قدرت بازدارندگی ملی و اعتماد به‌نفس راهبردی بود.

این تحلیل‌گر سیاسی در ادامه با اشاره به اطلاعات رسانه‌ای منتشر شده از سوی مقامات اسرائیل و غرب، از ناکامی طرح‌های چندوجهی آمریکا و متحدانش یادآور شد: هدف آنان، فروپاشی ساختار سیاسی ایران بود. اما به اذعان خودشان، نه‌تنها به اهداف نظامی نرسیدند بلکه در فضای دیپلماسی عمومی نیز به عقب‌نشینی و تجدیدنظر در راهبردهای خود وادار شدند.

وی همچنین با اشاره به نقش رهبری و فرماندهی یکپارچه در مهار بحران، گفت: در روزهایی که فشار روانی دشمن به اوج خود رسیده بود، حضور و پیام‌های به‌موقع رهبر  انقلاب، موجب آرامش در جامعه و بازسازی انسجام در سطح مسئولان شد.

قزل‌سفلی با اشاره به اهمیت تولید روایت بومی، تقویت رسانه‌های مردمی، و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی در برابر جنگ شناختی دشمن، افزود: نشست‌هایی نظیر «روشنگری زیستن» فرصتی است برای شناخت بهتر تهدیدات و تقویت روحیه تحلیل، مقاومت و خودباوری در نسل جوان خواهد بود.

به گفته وی روایت‌ سازی درست، به موقع و به اندازه در ادامه بسیار تعیین کننده است؛ و اینجاست که نقش نخبگان، رسانه‌ها و جریان‌های فرهنگی روشن‌تر از همیشه می‌شود وهمچنین تجربه ۱۲ روز گذشته نه‌تنها بار دیگر ظرفیت‌های امنیتی و نظامی کشور را به رخ کشید، بلکه اهمیت همبستگی، فرماندهی آگاه و روشنگری هوشمند را به عنوان ستون‌های قدرت ملی نشان داد.

قزل‌سفلی ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه فرهنگی فتح حیات، گفت: چنانچه قرار است آینده‌ای روشن برای ایران بسازیم، باید نسل جوان را به تفکر، تحلیل، و روشنگری دعوت کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز