خبرگزاری کار ایران

مدیر شیلات و امور آبزیان استان:

نحوه استقرار واحدهای آبزی‌پروری در قزوین نیازمند بازنگری است

نحوه استقرار واحدهای آبزی‌پروری در قزوین نیازمند بازنگری است

مدیر شیلات و امور آبزیان استان قزوین گفت: در مجموع استان ۴۱۶ واحد آبزی‌پروری داریم، باتوجه به محدودیت‌های موجود، استقرار این واحدها بویژه در حاشیه رودخانه‌ها به بازنگری نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، صدو یکمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، پیش از ظهر امروز /۱۷ تیر/ در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

مهدی عبدیان در ابتدای این نشست گزارشی از عملکرد صد نشست این شورا، وظایف، اختیارات و همچنین مصوبه‌ها و دستاوردهای استانی ارائه کرد.

پیگیری مصوبه‌های نشست پیشین، دستور جلسه اول این نشست بود که با همکاری نهادهای متولی، به طور کامل اجرایی شده بود.

دستور جلسه دوم هم به حوزه مدیریت آب‌های سطحی استان در حوزه آبزی‌پروری و تاثیر آن بر اقتصاد اختصاص داشت.

بازنگری در ضوابط استقرار واحدهای آبزی‌پروری در حاشیه رودخانه‌ها از مواردی بود که مدیر شیلات و امور آبزیان استان توضیحاتی را درباره آن ارائه کرد.

محمود قبادی ادامه داد: درحال حاضر تولید محصولات این حوزه در استان بیش از ۷ هزار تن است اما این میزان بسیار کمتر از ظرفیت استان است و می‌توان این میزان را تا ۳۰ هزار تن رساند.

وی عنوان کرد: در مجموع استان ۴۱۶ واحد آبزی‌پروری داریم، باتوجه به محدودیت‌های موجود، استقرار این واحدها بویژه در حاشیه رودخانه‌ها به بازنگری نیاز دارد.

سید رضا خسروی، از فعالین حوزه آبزی‌پروری هم با اشاره به کمبود آب در دشت قزوین، پیشنهاد داد که پروژه‌های این حوزه به سمت الموت برود.

منصور ستوده، مدیرعامل آب منطقه‌ای قزوین هم برای اصلاح دستورالعمل‌ها، پیشنهادهایی را ارائه کرد.

حریری مقدم، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان هم با تاکید بر حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه آبزی‌پروری، بر امکان استفاده از ظرفیت ماده ۱۱ در این حوزه اشاره کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز