افزایش تولید نان خشک در تبریز با فعالیت شبانه روزی ۲۱ مجتمع
به منظور پاسخگویی به نیاز شهروندان و جلوگیری از ایجاد صف های طولانی، ۲۱ مجتمع نانوایی در تبریز به طور شبانه روزی در حال تولید روزانه ۱۵۰ هزار بسته نان خشک هستند.
به گزارش ایلنا از آذربایجان شرقی، فرماندار تبریز از بکارگیری ظرفیت کامل نانوایی های این شهرستان برای تامین پایدار نان خبر داد.
به گفته سید محمدرضا گرشاسبی ۲۱ مجتمع صنعتی نانوایی در شهرستان با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار بسته نان ۲۴ ساعته در حال فعالیت بوده و نانهای بستهای در طول روز در فروشگاهها و مغازههای سطح تبریز توزیع میشود.
وی با اشاره به برنامه های توسعه ای افزود: ۲۵۰ واحد تولید نان لواش نیز با افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت در ۲ نوبت صبح و عصر مشغول تولید هستند و برنامه ریزی برای توسعه این تعداد به ۵۰۰ واحد دست اجرا است.
وی تصریح کرد: ۳۰۰ واحد نانوایی برای دریافت وام به بانکها معرفی شدهاند تا با نوسازی تجهیزات و توسعه «پخت دوگانه» (آزاد و یارانه ای) خدمات بهینه تری ارائه دهند.
او گفت :بازدید های نظارتی از نانوایی ها (از جمله ۲۰ واحد در روز گذشته) نشان دهنده تعهد نانوایان به تامین به موقع نیاز مردم است.
گرشاسبی در پایان تاکید کرد: با وجود ۲ هزار و ۹۰۰ واحد نانوایی و یارانه ای و آزاد در تبریز شهروندان می توانند با اطمینان از دسترسی پایدار به نان، تنها به اندازه نیاز روزانه خرید کنند تا از اتلاف این نعمت الهی جلوگیری شود.