یک مسئول:
استحصال بیش از 15 هزار تن گوشت سفید و قرمز در استان مرکزی

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی از استحصال و عرضه گوشت سفید و قرمز در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 15 هزار و 302 تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاههای این استان استحصال شد.
به گزارش ایلنا، محمد رضایی افزود: در این بازه زمانی 6 میلیون و 775 هزار قطعه طیور در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار و 13 هزار و 940 تن گوشت سفید استحصال شد. همچنین در مجموع 1362 تن گوشت قرمز در استحصال و به بازار عرضه شد.
وی به ضبط لاشهها در کشتارگاههای طیور استان مرکزی اشاره کرده و ادامه داد: همچنین در این مدت 69 هزار و 126 قطعه لاشه در کشتارگاههای طیور استان ضبط شد و از این فرآوردهها 45 تن پودر گوشت برای مصرف در واحدهای دامداری و آبزیپروری استان تولید شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون 27 هزار و 913 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاههای دام استان مورد بازرسی قرار گرفت و طبق این بازرسیها 125 لاشه به دلیل لاغری و برخی بیماریها ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
رضایی تصریح کرد: در این بازه زمانی 18 هزار و 485 مورد بازدید در راستای نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای دامی از سوی ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی از مراکز تحت نظارت انجام شد که 13 تن فرآورده غیربهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
وی به نمونهبرداریهای انجام شده و موارد ارجاع شده به مراجع قضایی اشاره کرده و بیان داشت: در بازدیدهای انجام شده از سوی ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی 206 مورد نمونهبرداری از مراکز تحت نظارت این ادارهکل انجام شد و 44 مورد نیز به مراجع قضایی ارجاع شده است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی تأکید کرد: به شهروندان توصیه میشود هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب مشخصات از جمله تاریخ تولید و انقضا و مهر دامپزشکی دقت کنند.
رضایی ابراز داشت: شهروندان میتوانند هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی 1512 به ادارهکل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاعرسانی کنند.