از ابتدای سال جاری تا کنون؛
بیش از 57 هزار کیلوگرم فراورده های خام دامی آلوده در اردبیل از چرخه مصرف خارج شد

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: از ابتدای سالجاری 57 هزار و 552 کیلوگرم فراورده های خام دامی آلوده، غیر بهداشتی و تاریخ منقضی در اردبیل ضبط و از چرخه مصرف خارج شده است.
به گزارش ایلنا، مهدی فیضی در جلسه هماهنگی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر دامهای قربانی با اشاره به بازدید بهداشتی7 هزار و 51 مورد از مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون 57 هزار و 552 کیلوگرم فراورده های خام دامی آلوده، غیر بهداشتی و تاریخ منقضی در اردبیل ضبط و از چرخه مصرف خارج شده است.
وی از فعالیت و خدمات رسانی 3 واحد کشتارگاه صنعتی دام؛ 3 واحد کشتارگاه صنعتی طیور و 6 واحد کشتارگاه سنتی دام در حوزه سلامت و بهداشت عمومی جامعه خبر داد و گفت: در این مدت 66 متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی با تشکیل پرونده به مراجع قضایی استان معرفی شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل ادامه داد: از ابتدای سالجاری 6 میلیون 44 هزارو 25 قطعه طیور در کشتارگاههای صنعتی طیور استان اردبیل ذبح و پس از طی فرآیند نظارت بهداشتی و شرعی به صورت بسته بندی هویت دار وارد بازار مصرف شد.
فیضی از آماده باش این اداره کل با ساماندهی 34 اکیپ ثابت و سیار متشکل از 69 دکتر دامپزشک و کارشناس فنی در امر بازرسی گوشت و 10 روحانی ناظر ذبح شرعی در عید سعید قربان خبر داد و بیان کرد: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در طول سال به صورت مستمر انجام و در برخی از مناسبت ها این نظارتها تشدید می شود .
وی اضافه کرد: کشتارگاههای دام تمامی شهرستانهای استان در روز عید قربان فعال بوده و شهروندان می توانند دام قربانی خود را در کشتارگاه و طی فرآیند نظارت بهداشتی ذبح و آماده سازی کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با بیان اینکه شماره تلفن 33394800 و سامانه ارتباطی 1512 اداره کل دامپزشکی استان برای دریافت گزارشهای مردمی منظور شده است، افزود: شهروندان در نظر داشته باشند در صورت ذبح دام در منزل نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت و آلایش دامی به مدت 48 ساعت در یخچال ضرورتی اجتناب ناپذیر است.