خبرگزاری کار ایران

با حضور جانشین شورای اطلاع رسانی استان؛

مهم‌ترین دغدغه اصحاب رسانه قزوین در نشست تخصصی با خانه مطبوعات چه بود؟

مهم‌ترین دغدغه اصحاب رسانه قزوین در نشست تخصصی با خانه مطبوعات چه بود؟
کد خبر : ۱۶۳۷۷۲۸

در نشست‌ تخصصی هیات مدیره و بازرسین خانه مطبوعات ویژه خبرنگاران و مدیران رسانه استان قزوین، تعدادی از اصحاب رسانه، به نمایندگی از جمع دغدغه‌ها و چالش‌ها را بیان کردند که بخشی از آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، نشست‌ تخصصی هیات مدیره و بازرسین خانه مطبوعات ویژه خبرنگاران و مدیران رسانه استان قزوین بعدازظهر امروز / سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴/ با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و جانشین رئیس شورای اطلاع رسانی استان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در سالن جلسات علوم پزشکی برگزار شد.

در ابتدای این نشست، گزارشی از موضوع‌های مطرح شده و مصوبات سه نشست تخصصی روز گذشته و صبح امروز ارائه شد.

امیرعلی رضایی، ضعف قانون را علت اصلی بسیاری از چالش‌ها برشمرد و گفت: در گذشته ۴۰ تا ۴۵ رسانه محلی داشتیم که مشمول دریافت آگهی‌ها بودند اما با یک بخش‌نامه که از عنوان "روزنامه محلی" استفاده کرده تمام این‌ها از دریافت آگهی محروم شدند.

وی ادامه داد: اصلاح سامانه "ای‌رسانه" هم ضرورت دارد، روند باید به نوعی باشد که فعالان رسانه بتوانند مجوز بگیرند نه اینکه مدیران و مسئولان بتوانند این مجوز بگیرند.

این پیشکسوت رسانه‌ای عنوان کرد: روابط عمومی به‌عنوان شغل اصلی دیده نمی‌شود و یک سمت بدلی تبدیل شده، روابط عمومی‌ها حلقه واسط مردم و دولت هستند، اما این اهمیت دیده نشده و اعتبار کمی دارند، روابط عمومی باید گزارش عملکرد خود را به رسانه‌ها ارائه دهد.

محرومیت نشریه‌های محلی از آگهی‌های دولتی

علی‌محمد مرادی، مدیرمسئول هفته نامه حدیث ما هم دغدغه مشترکی داشت و به محرومیت نشریه‌های چاپی از آگهی‌های دولتی اشاره کرد و تصریح کرد: تکلیف نشریه‌های محلی ما چه می‌شود؟

آزاده رحمانی از نشریه خبر قزوین هم گفت: در رابطه با روزنامه‌های سراسری چطور ممکن است ۱۰۴ مجوز داشته باشیم؟ آیا همه این‌ها رسانه‌ای هستند؟ اداره‌های دولت براساس قانون موظف به ارائه گزارش ویژه به رسانه‌ها هستند.

توکل، گوینده و گزارشگر هم گفت: برای تهیه گزارش به صورت مستمر به روستاها مراجعه دارم اما مسئولین استان هیچ کدام به گزارش‌ها توجهی ندارند چرا که وقتی مجدد به روستا می‌روم مشکلاتش همچنان پابرجا است.

جلالی، یکی دیگر از فعالین رسانه‌ای هم گفت: مشکلات خانه را باید اعضای خانه و خانواده حل کنند، در این راستا باید تعریف ما از فعال رسانه‌ای واضح باشد و اصحاب رسانه رتبه‌بندی شوند و باید خانه مطبوعات در معرفی خبرنگاران برای حضور در برنامه‌ها و نشست‌ها مرجع باشد.

می‌توان قانون را نسبت به بی‌عدالتی‌ها خم کرد

سید عبدالعظیم موسوی، مدیر مسئول روزنامه ولایت هم گفت: اگر آگهی‌ها درآمدی دارند باید به افرادی تعلق بگیرد که کف میدان حضور دارند و فعال هستند.

وی ادامه داد: نشریه‌هایی که حضور در استان قزوین ندارند، یک نسخه از آن هم در استان توزیع نمی‌شود و مطلبی درباره استان نمی‌نویسد، چرا باید آگهی داشته باشد؟ این حتی اگر قانون باشد، چه عدالتی است؟

این فعال رسانه‌ای، اخذ مجوز نمایندگی روزنامه‌های سراسری توسط اعضای خانواده‌ها که فعال رسانه‌ای نیستند را یکی دیگر از نقص‌های موجود برشمرد و اظهار کرد: می‌توان با هم‌فکری نشست داشت و قانون را نسبت به این بی‌عدالتی‌ها خم کرد.

در پایان این نشست، با رای‌گیری از اعضای حاضر سید عبدالعظیم موسوی، امیرعلی رضایی، نسرین رحیمی، علی‌محمد مرادی و هانیه قهرمانی به‌عنوان اعضای کمیته "ساماندهی نشریات سراسری" انتخاب شدند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز