با حضور اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین تأمین سلامت فارس؛
افتتاح یکی از بزرگترین مجموعه اقامتگاهی همراهان بیمارجنوب کشور در شیراز

اقامتگاه های مرکزی سعدی در مجاورت بیمارستان شهید فقیهی به عنوانبزرگترین مجموعه اقامتگاهی همراه بیمار جنوب کشور و اقامتگاه ناهید در چهارراه حافظیه امروز ۱۷ اردیبهشت در شیراز با حضور اعضای هیئت مدیره مجمع عالی خیرین تأمین سلامت فارس به بهرهبرداری رسید.
گزارش ایلنا، اقامتگاه سعدی، ساختمانی ۹ طبقه در مجاورت به بیمارستان شهید فقیهی با ظرفیت ۱۷۰ نفر، برای اسکان همراهان بیماران، بهویژه بیماران غیربستری، طراحی شده است. این مجموعه با کیفیت هتل چهارستاره، شامل سوئیتها، سالنهای تفکیکشده، سالن پذیرایی، حمام، نمازخانه و لاندری است و تأثیر بسزایی در رفع سرگردانی همراهان دارد.
اقامتگاه ناهید نیز در چهارراه حافظیه، با ۶ واحد آپارتمانی و ظرفیت ۳۰ نفر، به بیمارانی که نیاز به شرایط ایزولهتر دارند، خدمات ارائه میدهد. با افتتاح این دو اقامتگاه، تعداد مراکز اقامتی همراه بیمار در فارس به ۲۰ مرکز رسید و ظرفیت اسکان از ۵۵۰ نفر به ۳۵۰ نفر در شبانهروز ارتقا یافت. تاکنون، این اقامتگاهها میزبان بیش از ۳۰۰ هزار نفر-شب بودهاند.
مدیر عامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس در مراسم افتتاح این دو اقامتگاه در شیراز گفت: با وجود تأخیرات متعدد و محدودیتهای مالی، این مجموعه با حمایت خیرین و پشتکار آنها به بهرهبرداری رسید. این اقامتگاه، پس از ۱۰ سال تلاش، امروز با هدف خدمترسانی به همراهان بیماران و حفظ کرامت آنها افتتاح شد.
علیاکبر رامجردی افزود: اقامتگاه سعدی با کیفیت هتل چهارستاره، شامل سوئیتها، سالنهای تفکیکشده، سالن پذیرایی، حمام، نمازخانه و لاندری است. طبقه منفی دو به خدمات عمومی اختصاص دارد و طراحی آن با تأکید بر حفظ احترام و شان مهماننوازی شیراز انجام شده است.
وی ادامه داد: مجموعه ناهید نیز با ظرفیت ۳۰ تا ۴۰ نفر برای اقامت طولانیمدت بیماران و همراهان از مناطق دوردست در نظر گرفته شده است.
رامجردی با بیان اینکه خیرین نقش کلیدی در ساخت این اقامتگاه داشتند، خاطرنشان کرد:مرحومه ناهید پوراکبر از سال ۸۴ با اهدای درآمد مازاد مغازه لوازم یدکی خود در خیابان سعدی، هزینه دو طبقه را تأمین کرد. پس از درگذشت وی، خانوادهاش با اهدای ۵۰ میلیون تومان و سپس یک ساختمان ۶ واحدی در چهارراه حافظیه، این مسیر را ادامه دادند. مهندس چهرهعالم نیز با کمکهای فکری، نظارتی و تأمین هزینه دو طبقه دیگر، نقش مهمی ایفا کرد. خیرین دیگری مانند آقای هاشمی و آقای تعصب نیز در این پروژه مشارکت داشتند.
مدیر عامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس یادآور شد: ۸۰ درصد پروژه با اعتبارات خیرین پیش رفت و شورای شهر شیراز با کمک ۱۵میلیارد تومانی، بخش عمده آن برای خرید تجهیزات سرمایش و چیلر، به تکمیل پروژه کمک کرد.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه با چالشهای متعددی مواجه بود. ساخت اقامتگاه بدون پرداخت هزینه به شهرداری و بدون پروانه اولیه آغاز شد، اما با نظارت دفتر فنی و مهندسی دانشگاه علوم پزشکی و کیفیت بالا به پایان رسید. ادارات برق، آب و گاز با ارائه انشعابات همکاری کردند و شورای شهر قول مساعدت برای صدور پروانه و پایان کار داده است.
مدیر عامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس گفت: زمین اقامتگاه توسط دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان نمازی تأمین شد و یک طبقه اضافی برای مهدکودک و فضای اداری به این نهاد اختصاص یافت.
رامجردی اظهار داشت: با افتتاح این دو اقامتگاه، تعداد مراکز اقامتی همراهان بیمار در شیراز به ۲۰ مرکز رسید. پیش از این، ۱۸ اقامتگاه با ظرفیت ۵۵۰ نفر در شبانهروز، میزبان بیش از ۳۰۰ هزار نفر-شب بودهاند. با افتتاح اقامتگاه سعدی و مجموعه چهارراه حافظیه، ظرفیت اقامتی به حدود ۷۵۰ نفر در شب افزایش یافت.
مدیر عامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس تصریح کرد: مدیریت این مجموعهها بهصورت هیئتامنایی و با نظارت مجمع خیرین تأمین سلامت انجام میشود تا خدمات با تکریم و همدلی ارائه شود. هزینههای اقامت به حداقل کاهش یافته و در صورت نیاز، با شناسایی مددکاری، بهصورت محدود دریافت میشود.
مدیر عامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس گفت: مجمع خیرین تأمین سلامت فارس با همکاری خیرین، مسئولین و نهادهایی مانند شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی، توانسته شبکهای گسترده از اقامتگاههای همراه بیمار ایجاد کند. از همه خیرین، بهویژه خانواده پوراکبر، مهندس چهرهعالم و شورای شهر که با کمک ۱۵ میلیارد تومانی پروژه را به سرانجام رساندند، قدردانی میکنم.
وی با یادآوری اینکه مشارکت خیرین، مجمع خیرین تأمین سلامت، دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری شیراز در ساخت اقامتگاه سعدی طی سالهای مختلف حدود ۳۵ میلیارد تومان بوده و ارزش روز این ساختمان حدود ۷۰ میلیارد تومان برآورد میشود، عنوان کرد: اقامتگاه ناهید نیز که بهطور کامل توسط خانواده پوراکبر احداث شده، ارزشی حدود ۵۰ میلیارد تومان دارد.
گفتنی است؛ خیرین این پروژه شامل کاظم نصیری، ابراهیم نصیری، عبدالحسین غلامی، عباسعلی جمشید، علیاصغر چهرهعالم، مسعود تعصب، سید محمدرضا هاشمی، کریم رستگار، محمدرضا ملکسعیدی، پروفسور محمد جمشیدی، مرحومه ناهید پوراکبر، نیکو پوراکبر، ژیلا پوراکبر، شکوه پوراکبر، عذرا تاجدانی، فرخلقا فروتن ترکمانی، سارا رستگار، ناز عربیزاده و بدرالملوک جعفریان هستند.