شهردار شهر هفشجان:
اختصاص ۸۰۰ میلیارد ریال بودجه به طرح های عمرانی شهرداری هفشجان

شهردار شهر هفشجان گفت: در سال جاری۸۰۰ میلیارد ریال از بودجه سالجاری شهرداری هفشجان به طرح های عمرانی این شهر تخصیص داده شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، داود رشیدی در نشست با خبرنگاران اظهارداشت: در سال جاری بودجه این شهرداری یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال تصویب شد که نسبت به سال گذشته رشد ۱۲۰ درصدی داشته است.
وی افزود: در سال جاری۸۰۰ میلیارد ریال از بودجه سالجاری شهرداری به ۵۰ طرح عمرانی تخصیص داده شد.
رشیدی ادامه داد: همچنین از ابتدای سال جاری تا کنون عملیات اجرایی ۶ طرح عمرانی آغاز شد.
شهردار شهر هفشجان گفت: در سه سال اخیر ۱۸ هزار تن آسفالت از سوی شهرداری در معابر شهر ریخته شد که قیر آن رایگان و از منابع دولتی بوده است.
وی با اشاره به مجموعه گردشگری چشمه زنده گفت: تا کنون ۴۰۰ میلیارد ریال از منابع شهرداری و اعتبارات دولتی تامین و در محدوده طرح گردشگری چشمه زنه هزینه شد.
رشیدی احداث سه چمنمصنوعی در پارکهای هفشجان با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد ریال را از دیگر اقدامات این شهرداری عنوان نمود.
وی با اشاره به برگزاری مراسم روز هفشجان در ۱۹ اردیبهشت ماه تاکید کرد: در مراسم روز هفشجان از ۲۰ نامآور و پیشکسوت هفشجانی دارای مقامها و رتبههای ملی و بینالمللی تجلیل میشود.
شهر هفشجان هشت هزار جوشکار فنی دارد
عضو شورای اسلامی شهر هفشجان نیز گفت: شهر هفشجان پایتخت صنعت جوش ایران است و این شهر هماکنون هشت هزار جوشکار فنی دارد.
رجبعلی کیوانی افزود: این شهر با قدمت و پیشینه ۹ هزار ساله، پتانسیلهای مطلوبی در بخشهای علمی، فرهنگی و صنعتی دارد.
وی با اشاره به احداث مجتمع دام سنگین و سبک در این شهر بیان کرد: ۵۰ هکتار زمین برای مجتمع دام سنگین هفشجان اختصاص داده شد که ثبتنام متقاضیان انجام و در مرحله اصالتسنجی دامداران می باشد.
کیوانی گفت: برای مجتمع دام سبک هفشجان ۳۰ هکتار زمین پیشبینی، طرح اولیه این طرح آماده و مصوبههای لازم گرفته شده است که بهزودی نهایی میشود.
عضو شورای اسلامی شهر هفشجان تصریح کرد: ایجاد پارک آبخیزداری در دامنه جهانبین از سال ۱۳۹۹ با چهار فاز شامل آبخوانها و سدهای سنگی ملاتی کوچک، دریاچه مصنوعی، گردشگری و فضای سبز در دستور کار قرار گرفت که فاز یک و دو آن انجام شد و فاز سوم برای ایجاد جنگل و مراتع با حدود ۱۴۰ هکتار وسعت در حال انجام است.
وی گفت: نهضت ملی مسکن از سال ۱۴۰۰ در شهر هفشجان آغاز شده است که براساس آن ۳۶۰ واحد سه نفره و ۲۳۰ واحد ویلایی در اختیار متقاضیان واجد شرایط قرار گرفت.