یک مسئول:
برنامهریزی برای افزایش سرانه تفرجگاهی و توسعه گردشگری سلامت در یزد

استاندار یزد با اشاره به اهمیت افزایش سرانه تفرجگاهی و توسعه گردشگری سلامت در این استان، بر لزوم همکاری نزدیک شهرداری و بخش خصوصی و برنامهریزی برای افزایش این سرانه تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از یزد، محمدرضا بابایی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر، ضمن تقدیر از کوششهای شورای شهر و شهرداری در راستای زیباسازی شهر برای پذیرایی مناسب از مسافران نوروزی، بیان کرد: خوشبختانه فعالیتهای این دو نهاد در میان مردم و مسئولان تأثیر مثبتی داشته و بازخوردهای خوبی از مسافران شهر یزد دریافت کردهایم.
وی با تبریک هفته معلم و هفته کارگر، اظهار داشت: در سه ماهه آخر سال گذشته در جمع اعضای شورا حضور یافتیم ولی این حضور در سال جاری به دلیل تعرض به خط انتقال آب دچار تغییراتی در برنامهها شد.
بابایی همچنین خاطرنشان کرد: در مورد پیشنهاد واگذاری معدن به شهرداری یزد جهت درآمدزایی پایدار مدیریت شهری، آماده همراهی هستیم و توصیه میکنیم با توجه به شعار سال، از امتیازهای دولت برای خدمترسانی به مردم بهره گرفته شود.
وی گفت: متاسفانه به نسبت جمعیت فاقد سرانه مناسب تفرجگاهی هستیم و لذا برای افزایش این سرانه برنامهریزی کرده و به سراغ بخش خصوصی نیز رفتهایم و آمادگی داریم جهت تکمیل طرحهای این حوزه با همکاری دستگاههای مربوطه در قالب جلسه مفصلی جمعبندی و با تنظیم صورتجلسه نسبت به آنها اقدام کنیم.
استاندار یزد با بیان اینکه گردشگری سلامت از دغداغههای استان است، گفت: البته باید در ابتدا زیرساختهای لازم در این رابطه را داشته باشیم و تلاش داریم که با ایجاد شهرک سلامت این حوزه را سامان بخشیم.
بابایی از مکاتبه جهت ایجاد دانشگاه صنعتی در استان از سالها قبل خبر داد و عنوان کرد: دغدغههای بافت تاریخی و منطقه حسنآباد را پیگیری میکنیم ولی باید در نشستی با همکاری همه بخشهای مربوطه، این مسائل مرتفع شود.
در این نشست هر یک از اعضای شورای شهر به بیان درخواستها و مشکلات شهر یزد از جمله بهای خدمات و آزادسازی پلاکهای در مسیر مربوط به دستگاهها در راستای کاهش ترافیک و تسهیل آمد و شد شهروندان، اهتمام به افزایش سرانه تفرجگاهی و فضای سبز شهروندان یزدی و ایجاد تفرجگاه بزرگی به وسعت ۳۰ هکتار در مجموعه کوهکاسه و نیز تامین اعتبار جهت توسعه اکوپارک یزد، پیگیری و لزوم ارائه راهکارهای درآمدزایی شهرداری با توجه به هزینههای بالای مدیریت شهری و تاثیر آن بر ارائه عدالت محور خدمات به شهروندان و نیز ضرورت برخورد قانونی با تردد و پارک خودروهای سنگین در معابر شهر با توجه به مزاحمتهای ایجاد شده به مردم در برخی مناطق شهر، پرداختند.