خبرگزاری کار ایران

برپایی سفره افطاری بومی محلی کردی در خانه کرد سنندج

برپایی سفره افطاری بومی محلی کردی در خانه کرد سنندج

سرپرست معاونت گردشگری کردستان از ارائه غذاهای بومی و محلی در ماه مبارک رمضان به مسافران نوروزی در استان خبر داد و گفت: این منطقه با طعم‌های اصیل و متنوع، تجربه‌ای خاص از سفره‌های افطار را برای گردشگران به ارمغان می‌آورد.

به گزارش ایلنا، تیمور خالدی بیان کرد: با توجه به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، هر روز غذاهای بومی سفره‌ کردستان مناسب افطار به همت بخش خصوصی و با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، برای مسافران و گردشگران نوروزی در محل موزه مردم‌شناسی خانه کُرد سنندج تهیه و عرضه می‌شود.

سرپرست معاونت گردشگری کردستان گفت: هدف آن است علاوه بر معرفی نوروز و نمادهای فرهنگی، تاریخی و طبیعی منطقه به مهمانان نوروزی، خوراک و غذای بومی و محلی نیز به‌عنوان یکی از پتانسیل‌های گردشگری استان به گردشگران شناسانده شود.

وی با بیان اینکه سفره بومی کردستان در سه بخش غذاهای اصلی، پیش‌غذا، دسر و دمنوش برای سفره افطار تهیه و ارائه می‌شود، عنوان کرد: نان‌ بزلماج و لاساجی، برساق، خوش‌ئاو، حه‌لوای گوله‌زه‌رد، آش قلیه، دمنوش‌های ونه‌ته‌ق و گول پونه، گول بابونه، بهارنارنج و...از جمله غذاها و دمنوش‌هایی هستند که اصالت غذا، طعم، مزه و مواد تشکیل دهنده، سفره‌آرایی و چیدمان سنتی و رعایت نکات بهداشتی در آن مورد توجه قرار می‌گیرد.

خالدی یادآور شد: امیدوارم که این نوروز، نوروزی خواستنی‌تر و پر برکت‌تر برای مردم، مسافران و گردشگران داخلی و خارجی به استان مهمان‌نواز و سرسبز کردستان باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز