خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد؛

تعیین عیار زعفران خریداری شده از کشاورزان نیازمند دقت نظر بیشتر است

asdasd
کد خبر : ۱۲۹۹۱۷۸

رئیس پژوهشکده زعفران دانشگاه دولتی تربت‌حیدریه گفت: دقت نظر عیار زعفران تولیدی کشاورزان این منطقه که توسط سازمان تعاون روستایی انجام می‌شود، نیازمند بررسی بیشتر است.

حسن فیضی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا افزود: به عنوان مرجع رسمی آزمایشگاهی و صاحب صلاحیت در این زمینه ؛ قبلا هزینه تشخیص و سطح بندی عیار زعفران را برای هر نمونه آزمایشی حدود ۸۰۰ هزار تومان اعلام کرده‌ بودیم.

وی گفت: اما یک شرکت آزمایشگاهی قیمت انجام هر نمونه آزمایشی را ۳۲۷ هزار تومان اعلام کرده و سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی نیز این نرخ را مبنا قرار داده است.

وی بیان داشت: انجام یک آزمایش علمی دقیق برای تشخیص کیفیت زعفران به مواد اولیه استاندارد بستگی دارد که کاهش کیفیت آن باعث کم اعتبار شدن عیار محصول می شود و اساسا تهیه ماده اولیه با نرخ پایین غیرممکن است.

رئیس پژوهشکده زعفران دانشگاه دولتی تربت‌حیدریه اضافه کرد: این مرکز علمی که به دلیل دولتی بودن نفعی از قیمت گذراری نمی برد ؛ قبلا اعلام کرده بود حاضر است تعیین عیار به شیوه استاندارد را با نرخ ۵۳۰ هزار تومان انجام دهد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز