خبرگزاری کار ایران

یک مسئول مطرح کرد؛

بهره برداری از ۱۹ پروژه درمانی در تربت حیدریه/ در اراضی اطراف بیمارستان هیچ‌کس حق ساخت و ساز ندارد

asdasd
کد خبر : ۱۲۶۵۹۲۰

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: با بهره برداری از بیمارستان امام حسین علیه السلام در سال گذشته و همچنین افتتاح بیمارستان زاوه تا پایان امسال، این خطه تقریبا به حد نرمال در حوزه درمان رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین ابراهیمی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: اولویت مهم در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، گستترش بخش آموزش و پژوهش است تا این خطه محل ارجاع مردم شهرهای اطراف شود، لذا حداقل چهار دانشکده دیگر به همراه سالن های آموزشی و پژوهشی باید احداث شود تا به لحاظ دسترسی استاندارد کامل باشیم.

ابراهیمی پور گفت: امسال دو رشته پزشکی و همچنین کارشناسی فورویت های پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی اضافه شده است.

وی خاطر نشان کرد: قبل ازکرونا به اندازه ۵۰ تخت می توانستیم اکسیژن را مدیریت کنیم که خوشبختانه با دستگاه‌های اکسیژن ساز تقریبا زیر ساخت ها برای بدترین شرایط فراهم است و این دستاوردها در شرایط سخت کرونابی فراهم شده است.

وی افزود: یکی از چالش های ما اسکان پزشکان ضریب k در شهرستان هستند که باید برای بهبود دسترسی به پزشک این شرایط فراهم شود. برای حفاظت از حوزه سلامت شهرستان با هماهنگی که با دادستانی و سایر مسئولان انجام شده در شش هکتار اراضی اطراف بیمارستان هیچ کس حق ساخت و ساز ندارد و اراضی باید طبق قیمت کارشناسی به مجموعه بیمارستان واگذار شود.

وی بیان داشت: در کنار بیمارستان امام حسین علیه السلام، ساختمان سه طبقه مرکز سرطان در حال ساخت است که که یک طبقه آن شیمی درمانی و یک طبقه دیگر برای اسکان همراهان بیماران شهرهای اطراف تهیه شده است.

الهام بهرمند، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز در این نشست با بیان اینکه ۸۴.۵ درصد جمعیت تخت پوشش این دانشگاه دز اول واکسن را دریافت کردند، گفت: متاسفانه هنوز ۴۴ هزار و ۶۲۸ نفر در مجموعه تحت پوشش دانشگاه هیچ واکسنی دریافت نکردند و ضروری است برای قطع زنجیره بیماری و همچنین کاهش مراجعت بستری افراد برای تزریق واکسن و همچنین دز یادآور اقدام کنند.

وی تصریح کرد: همچنین در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه ۷۳ درصد نوبت دوم،۳۴.۸ درصد که کمتر از حد انتظار است دز سوم و ۹ درصد دز یادآور را دریافت کردند. تمامی افرادی که شش ماه از آخرین تزریق واکسن انها گذشته حتما باید دز یادآور را بزنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: اکنون در وضعیت سرپایی چهار مراکز منتخب کووید فعال هستند و تعداد موارد مثبت را در سرپایی بررسی می کنند تا بدانند چگونه بیماری را مدیریت کنند، لذا در یک هفته اخیر در متطقه تربت حیدریه ۴۱ درصد افرادی که سرپایی مراجعه می کنند تست آنها مثبت می شود و این بدان معناست که ویروس در گردش است و مردم باید دستورالعمل هایی بهداشتی بخصوص ماسک زدن در فضای بسته را رعایت کنند.

بهره مند گفت: در بخش بستری در بیمارستان های منطقه تربت حیدریه در یک هفته اخیر ۳۹ درصد افراد تست کرونای آنها مثبت شده و اکنون ۲۱ بیمار کرونابی بستری داریم.

وی افزود: در حال حاضر تمامی واکسن هایی که در کشور توزیع شده در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه موجود است، ضمن آنکه تمام واکسن ها در زنجیره سرما در سه شهرستان نگهداری می شود و تاریخ تولید و انقضای آن مشخص است و هیچ واکسن تاریخ گذشته در زنجیره مصرف قرار نمی گیرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز گفت: با توجه به بالا رفتن نرخ ناباروری در جامعه بویژه در زوج های جوان و در راستای سیاست های افزایش جمعیت، مرکز خدمات سطح ۲ ناباروری در بیمارستان امام حسین علیه السلام در مهرماه به بهره برداری می‌رسد.

وی به دیگر طرح در دست اقدام معاونت درمان اشاره کرد و افزود: طرح نفس در راستای افزایش جمعیت اجرا می شود تا از سقط جنین ناخواسته ممانعت شود و افرادی که بدلایلی نمی‌توانند فرزند خود را نگه دارند با کمک های ریالی و غیر ریالی خیرین این خانواده ها را کمک کنیم تا فرزند خود را حفظ کنند.

عزیزی گفت: در بخش بستری عادی در سالجاری و در پیک هفتم ۲۶ مورد بستری کووید داریم که ۲۱ مورد در نهم دی و ۵ مورد در بیمارستان رازی هستند که از این تعداد یک مورد بیمار بدحال است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: در موضوع کرونا طی دو سال اخیر ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان جذب اقلام و تجهیزات سرمایه ای از مسیر اعتباری وزارت بهداشت خریداری شده که قیمت این اقلام در بازار آزاد بیش از اینها است.

عزیزی افزود: همچنین بیش از ۱۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای اتاق های عمل بیمارستان امام حسین علیه السلام تجهیزات خریداری شده است.

وی به تشریح فعالیت کد بیماران سکته مغزی اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم بیمار سکته مغزی که اغلب در چهار ساعت اولیه صبح اتفاق می افتاد را به موقع برسانیم می توانیم با اقدامات انجام شده بیمار را حتی به حالت قبل از سکته برگردانیم.

معاون درمان دانشگاه گفت: در اولین فرصت دستگاه سی تی اسکن بعنوان تجهیزات مورد نیاز برای بیمارستان امام حسین علیه السلام اختصاص خواهد یافت لذا در حال حاضر بیماران از دستگاههای سی تی اسکن بیمارستان نهم دی و رازی استفاده می کنند.

وی به علت عدم راه اندازی بخش داخلی در بیمارستان امام حسین علیه السلام اشاره کرد و افزود: در حال حاضر به دو دلیل نمی توانیم در هر دو بیمارستان بصورت همزمان یک بخش راه اندازی کتیم، نخست آنکه نیروی تخصصی لازم را نداریم که باید دو برابر شود تا بتوانیم همزمان دو بیمارستان را پوشش بدهیم و دوم اینکه ظرفیت اشغال تخت باید این اجازه را به ما بدهد، بعنوان مثال اگر بخشی ۷۰ درصد ضریب اشغال دارد وزارتخانه این اجازه را نمی دهد که بخشی دیگر مشابه آن راه اندازی شود. 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز