محمود حکیمی:
جشنواره شعر فجر تاثیر خود را بر مخاطبان گذاشته است
محمود حکیمی که حدود ۱۱ کتاب درباره شاعران ایران تالیف و منتشر کرده است، پیشنهاد کرد با راهاندازی یک نشریه تخصصی در حوزه شعر، جوانان را به فعالیت در این حوزه ترغیب کنند.
ایلنا: محمود حکیمی مولف، مترجم و پژوهشگر در حوزه شعر گفت: از نامههایی که به عنوان بازخورد کتابهایم از مخاطبان میگیرم، متوجه میشوم که شعر تاثیر بسیار زیادی روی همه انسانها مخصوصاً نوجوانان میگذارد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی جشنواره شعر فجر، وی افزود: به سهم خودم از کسانی که جشنواره شعر فجر را راهاندازی کردند، تشکر میکنم و امیدوارم روز به روز شاهد بهبود کیفی این اتفاق فرهنگی باشیم و شاعران جوان به مشارکت در این برنامه تشویق شوند.
نویسنده «در مدرسه مولانا» در ادامه به دستاندرکاران جشنواره شعر فجر پیشنهاد انتشار منظم نشریهای را به صورت تخصصی و درباره شعر، ارائه کرد.
حکیمی در توضیح تاثیر وجود چنین نشریهای در ترغیب جوانان به مشارکت در جشنواره، به نقل خاطرهای از خود پرداخت وگفت: من داستانهایم را از سال ۱۳۴۰ در مجله «کیهان بچهها» چاپ میکردم و این کار ۵ سال ادامه داشت و آنقدر در من انگیزه ایجاد شد که به سمت نوشتن داستان، ترجمه و پژوهش درباره آثار تاریخی رفتم.
وی اضافه کرد: هیچ وقت یادم نمیرود اولین بار که داستانم در آن مجله چاپ شد، به قدری خوشحال شدم که انگیزهای بسیار مضاعف در من ایجاد و موجب شد داستان بعدی را هم بنویسم.
نویسنده مجموعه سه جلدی «هزار و یک حکایت تاریخی» تاکید کرد: به همین خاطر به نظر من تاسیس و انتظار منظم یک نشریه در حوزه شعر و چاپ اشعار شاعران جوان در زمینههای مختلف، تاثیر بسزایی در تشویق آنها در سرودن شعر دارد.
محمود حکیمی گفت: من هم به مشکلات نشر واقف هستم اما اگر شده حتی ۴ شماره از این نشریه در طول سال هم چاپ بشود، تاثیر خودش را خواهد گذاشت.