عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با ایلنا:
حضور مردم در برنامههای فرهنگی فرصت است، نه تهدید

ایران مانند دریائی مملو از فرهنگها، زبانها و گویشهای مختلف بوده که در بعضی جاها در طول ۸ سال گذشته محدودیتهایی ایجاد کردند و جایگاه رفیع فرهنگ و ارشاد اسلامی تقلیل پیدا و به یک هیآت مذهبی تبدیل شد.
ایلنا: نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی اعتقاد دارد حضور مردم در برنامههای فرهنگی و هنری از جمله موسیقی نوعی فرصت محسوب میشود، نه تهدید.
هادی شوشتری در گفتگو با خبرنگار ایلنا در قوچان گفت: حضور مردم در برنامههای فرهنگی و هنری ضمن ایجاد نشاط اجتماعی و کاستن از مشکلات و حتی بزهکاریها، یک فرصت ایدهآل است و نه تهدیدی برای امنیت و آرامش جامعه. وقتی موسیقی آمیخته با جان مردم پخش میشود، هزاران نفر برای شنیدن آن حضور پیدا میکنند که این یک فرصت و پتانسیل است نه تهدید، زیرا فرهنگ متنوع بوده و دارای ابعاد مختلفی است.
وی ادامه داد: کسانی که در عرصههای فرهنگی مطبوعات، تئاتر و موسیقی کار میکنند، با رعایت وحدت ملی، مسائل شرعی و قانونی و اعتقاد به تمامیت ارضی مشکلات فرهنگی را رفع خواهند کرد.
شوشتری خاطرنشان کرد: ایران مانند دریائی مملو از فرهنگها، زبانها و گویشهای مختلف بوده که در بعضی جاها در طول ۸ سال گذشته محدودیتهایی ایجاد کردند و جایگاه رفیع فرهنگ و ارشاد اسلامی تقلیل پیدا و به یک هیآت مذهبی تبدیل شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به عملکرد دولت نهم در هشت سال گذشته گفت: در طول ۸ سال گذشته به ظرفیتهای فرهنگی شهرها و مناطق، به بهانههای مختلف توجه نشده که باید به شکل عقلانی و منطقی محدودیتهای فرهنگی در حوزههای مطبوعات، تئاتر و موسیقی برداشته شود.
رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که باید از شایستگی سیاسی و مدیریتی تمام جناحهای سیاسی برای مدیریت کشور استفاده کرده و نباید به جناح خاصی اختصاص یابد، خاطرنشان کرد: در ابتدای ریاست جمهوری احمدینژاد بسیاری از نیروهای شاخص سیاسی و مدیریتی به انزوا کشیده شده که با آمدن دولت جدید نیروهائی مانند زنگنه، جنتی، ربیعی، نجفی یا جهانگیری از انزوا خارج شدهاند.