خبرگزاری کار ایران

وجود بیش از ۲۰۰ مرکز تجاری پرخطر در تهران

asdasd
کد خبر : ۸۵۰۸۱۲

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از وجود بیش از ۲۰۰ مرکز تجاری پرخطر در تهران و درخواست این وزارت خانه برای تعطیلی ۴۰ واحد تجاری ناایمن خبر داد.

به گزارش ایلنا، حاتم شاکرمی معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در همایش رونق تولید ملی در حوزه تجهیزات آتش نشانی با بیان اینکه امروز بیش از یک سوم حوادث ناشی از کار در حوزه ساخت و سازها رخ می دهد، اظهار کرد: ۱۷درصد از این حوادث منجر به فوت می شود. این نکته مهمی است که شهرداری باید به عنوان صادرکننده پروانه های ساخت در اجرای ایمنی یک اقدام اساسی انجام دهد زیرا زمان صدور پروانه یکی از گلوگاه های ایمنی است.

وی با بیان اینکه متاسفانه در زمان ساخت و ساز از پیمانکاران ناکارامد استفاده می شود، افزود: مسئله تاسف بارتر این است که همین پیمانکاران کار خود را به پیمانکاران دیگر و بعضا کارگران می سپارند.ناظران ساختمان باید ایمنی لازم در زمان ساخت و ساز را ایجاد کند.

شاکرمی بیان کرد: در بسیاری از ساخت و سازها می بینیم که گودبرداری ها ایمن سازی نمی شود و ریزش این گودها منجر به فوت افرادی می شود. لازم است شهرداری در این زمینه سختگیری بیشتری داشته باشند.

معاون روابط کار وزارت کار تاکید کرد: تنها موردی که نمی توان از آن گذشت کرد، توجه به پیگیری از وقوع حوادث است.

شاکرمی به ایمنی بازار تهران اشاره کرد و گفت: امروز بازار تهران یکی از محل های پرریسک و مخاطره آمیز در تهران است زیرا هر روز حدود یک میلیون نفر در بازار تهران حضور دارند و کالاها به صورت ناایمن انباشته شده است که اگر حادثه ای در بازار تهران رخ دهد نباید انتظار داشته باشیم آتش نشان ها کاری انجام دهند.

وی افزود: امروز در خیان منوچهری و بازار تهران بسیاری از منازل مسکونی به واحدهای صنعتی تبدیل شده و شهرداری باید نسبت به ایمن سازی بازار تهران و تعطیل کردن واحدهای مسکونی که به مراکز تولید تبدیل شده است اقدام کند.

شاکرمی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ مرکز تجاری پر خطر در تهران وجود دارد و ما به عنوان وزارت کار خواستار تعطیلی ۴۰ واحد تجاری ناایمن شدیم.

به گفته شاکرمی؛ سیستم پر خطر برق در بازار احتمال آتش سوزی در این محل را بسیار افزایش داده است.

وی با بیان اینکه امروز بحث ایمنی در محیط کار، منازل مسکونی و مراکز تجاری مسئله مهمی است، تصریح کرد: در تهران ساختمان های مسکونی و تجاری احداث شده است که در زمان بروز حوادث، امداد رسانی به آن ها غیرممکن است.

براساس گزارش شهرنوشت؛ معاون روابط کار وزارت تعاون افزود: طبق ماده ۸۷ شهرداری ها هر فردی که بخواهد ساختمانی تجاری احداث کند باید از وزارت کار تایید ایمنی دریافت کند که متاسفانه این قانون اجرا نمی شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز