خبرگزاری کار ایران

رئیس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت خبر داد:

راه‌اندازی ۱۰۰ مرکز مراقبت دیابت در کشور

asdasd
کد خبر : ۷۱۷۹۱۲

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت از راه‌اندازی ۱۰۰ مرکز مراقبت دیابت در کشور خبر داد و تاکید کرد: تهیه و تدوین راهنماهای بالینی و شناسنامه ارائه خدمات اختلال مصرف مواد در کودکان و نوجوانان از طریق تشکیل کمیته علمی در حال انجام است.

به گزارش ایلنا، مهدی شادنوش در اجلاس معاونان درمان دانشگاه‌‌های علوم پزشکی سراسر کشور گفت: حساسیت موضوع بیماران خاص، توجه به رفع نیازهای این بیماران و برنامه ریزی برای رفع آنها همواره از سیاست های وزارت بهداشت است.

وی با بیان اینکه بیماری‌‌‌های خاص مانند هموفیلی، تالاسمی، دیالیز خونی و صفاقی، ام‌‌اس، بیماری‌‌‌های متابولیک، پروانه‌‌ای، اوتیسم، بیماری‌‌‌های صعب‌‌العلاج و پیوند اعضا را شامل می‌‌شوند، اظهار داشت: مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌‌ها، برنامه‌‌هایی همچون ابلاغ بسته حمایتی بیماران خاص و صعب‌‌العلاج و پیوند، افتتاح و بهره‌‌برداری از مراکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان و بیماری‌‌های غیرواگیر، افتتاح و بهره‌‌برداری از مراکز ترک اعتیاد الکل و مراکز دیابت، تجهیز مراکز مراقبت جامع بیماران خاص و صعب‌‌العلاج را در دستورکار دارد.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت اضافه کرد: حفاظت مالی شهروندان در برابر هزینه ‌‌‌های فقرزا و کمرشکن سلامت به عنوان هدف اصلی محسوب می‌‌شود و تلاش این اداره در جهت پوشش حداکثری سهم بیمار برای خدمات تایید شده در دستورالعمل، شناسایی بیماران آسیب‌‌‌پذیر برای هدفمندسازی پرداخت یارانه سلامت، برقراری نظام‌‌مند ساختار گزارش‌های سازمان‌‌یافته مرتبط با مراقبت برای نظارت حداکثری بر مراقبت‌‌های انجام شده، مدیریت بیماری‌‌‌های خاص، صعب‌‌العلاج و پیوند و حفاظت مالی از بیماران مبتلا به این بیماری‌‌ها، بکارگیری و استقرار پروتکل‌ها و راهنماهای مصوب برای مدیریت بیماری‌‌های خاص، صعب‌‌العلاج و پیوند است.

شادنوش افزود: بسته حمایت از بیماران صعب‌‌العلاج و سرطانی براساس ثبت‌‌نام در سامانه سیمای سرطان صورت خواهد گرفت و با توجه به ابلاغ بسته حمایتی سرطان و پیوند مغز استخوان در هفته اول بهمن، اعتبارات این بسته حمایتی به مراکزی که روند ثبت بیماری و خدمات ارائه شده، به بیماران مبتلا به سرطان را در سامانه ثبت کرده‌‌اند، تخصیص پیدا می‌‌کند.

وی با بیان اینکه مراکز خدمات جامع بیماران خاص در ۵۹ دانشگاه و ۸۳ مرکز به صورت همزمان افتتاح شده و در حال حاضر در حال ارائه خدمات به بیماران هستند، تصریح کرد: تمرکز ارائه خدمات گوناگون در یک فضای فیزیکی واحد و توسط تیم تخصصی با سهولت دسترسی بیماران به خدمات و مدیریت بهینه تجویز و مصرف دارو از اهداف این مراکز است.

این مقام مسئول ادامه داد: توسعه برنامه مراکز مراقبت دیابت نیز در سال ۱۳۹۷ در ۶۰ دانشگاه و راه‌‌‌اندازی ۱۰۰ مرکز دیابت اجرا می‌‌شود و  ۲۰۰ هزار بیمار تحت مراقبت پیگیری و درمان متمرکز قرار خواهند گرفت.

شادنوش درخصوص مراکز درمان سوءمصرف الکل خاطرنشان کرد: در مورد مراکز درمان سوءمصرف الکل نیز به‌‌روزرسانی تعرفه خدمات درمان سوءمصرف مواد در دست اجرا است و برنامه‌‌ریزی ارائه خدمات درمان سوءمصرف الکل در بیش از ۱۰۰ مرکز آموزش دیده اختلال مصرف مواد منتخب صورت گرفته شده است.

وی یادآور شد: تهیه راهنماهای بالینی و شناسنامه ارائه خدمات اختلال مصرف مواد در کودکان و نوجوانان نیز از طریق تشکیل کمیته علمی در حال تدوین است و نظارت بر مراکز اختلال مصرف مواد هم به صورت مستمر انجام می‌‌شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز