خبرگزاری کار ایران

فرمانده نیروی انتظامی:

حدود 50 هزار نگهبان محله در کشور وجود دارند

حدود 50 هزار نگهبان محله در کشور وجود دارند
کد خبر : ۳۹۸۶۷۷

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به موثر بودن حضور نگهبان‌های محله در سراسر کشور اظهار کرد: حدود 50 هزار نگهبان محله در کشور وجود دارند که هزینه آن را مردم می‌دهند و توسط خود مردم نیز انتخاب می‌شوند و تاثیر بسیار زیادی در کاهش جرائم در محلات دارند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار حسین اشتری؛ فرمانده نیروی انتظامی در همایش مدیران پلیس پیشگیری اظهار کرد: ما معتقدیم؛ اقدامات پیشگیرانه نسبت به اقدامات عملیاتی از اولویت بالاتری برخوردار است و باید تلاش شود تا جرمی در جامعه اتفاق نیفتد و ظلم کمتر شود.

وی با اشاره به استفاده از فناوری‌های علمی و استفاده از تجهیزات به روز نظیر دوربین‌ها در مکان‌های عمومی اظهار کرد: نصب دوربین در مکان‌های عمومی موجب کاهش جرائم می‌شود و در حال حاضر اگر در جاده‌ها دوربین گذاشته‌ایم و سرعت خودروها را کنترل می‌کنیم، این خود عامل بازدارنده‌ای است که موجب کاهش جرائم در حوزه ترافیکی می‌شود.

فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: همچنین نصب دوربین در مراکز پرتجمع و مراکز خرید به عنوان جنبه بازدارنده بسیار موثر است، ضمن اینکه در صورت بروز جرم پیگیری آن از این طریق راحت‌تر می‌شود.

سردار اشتری با اشاره به موثر بودن حضور نگهبان‌های محله در سراسر کشور اظهار کرد: حدود 50 هزار نگهبان محله در کشور وجود دارند که هزینه آن را مردم می‌دهند و توسط خود مردم نیز انتخاب می‌شوند و تاثیر بسیار زیادی در کاهش جرائم در محلات دارند.

وی با تاکید بر لزوم آگاه‌سازی مردم به عنوان یکی از روش‌های پیشگیری از جرم اظهار کرد: گفت‌وگوی پلیس با مردم خصوصاً‌ از طریق کلانتری‌ها و روسای آنها بسیار مهم است و باید از اولویت‌های پلیس قرار گیرد که هر رئیس کلانتری در حوزه ریاستی خود با افراد تاثیرگذار و همچنین مردم ارتباط داشته باشد و از این طریق بخشی از مشکلات حل خواهد شد.

سردار اشتری با اشاره به فعالیت پلیس افتخاری در نیروی انتظامی اظهار کرد: باید ساختار و سازمان پلیس افتخاری را تقویت و بیشتر از آن استفاده کنیم که نمونه این کار در وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها در حال انجام است و فرمانده‌هان و بخشی از اعضای آن نیز مشخص شده‌اند که با مصوبه ستاد کل هر وزارتخانه‌ای که با تشکیل ستاد کل حفاظتی همکاری نکند، می‌توانیم آن را اعلام کنیم و تمامی سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها در این خصوص ملزم به همکاری هستند.

فرمانده نیروی انتظامی با تاکید بر لزوم سیستمی کردن ارسال پرونده‌ها در نیروی انتظامی اظهار کرد: یکی از کارهایی که برای افزایش سرعت عمل و دقت عمل باید در نیروی انتظامی مورد توجه قرار بگیرد، سیستمی کردن ارسال پرونده‌هاست که نیازمند تعامل دو طرفه قوه قضائیه و نیروی انتظامی است.

سردار اشتری با تاکید بر لزوم رعایت حقوق شهروندی اظهار کرد: رعایت حقوق شهروندی در ناجا جزو اولویت‌هاست و برای ارتقای آن حتما باید از امکانات روز و سیستم‌های الکترونیک استفاده شود و خدمات با کیفیت‌تر و سریعتر در این زمینه ارائه شود.

وی در ادامه با تاکید بر تکریم ارباب رجوع در نیروی انتظامی گفت: مهمتر از همه در این زمینه رفتار کارکنان است که تغییر و آرامش را برای مراجعان تامین کند.

وی با تاکید بر لزوم تقویت واحدهای مشاوره‌ای اظهار داشت: در حال حاضر وجود 800 محل واحد کلانتری دارای واحد مشاوره‌ای است و طبق بررسی‌ها دخالت این واحدها منجر به ایجاد مصالحه در 70 درصد مراجعین شده است.

رئیس پلیس ناجا در پایان با اشاره به اهمیت رسیدگی به وضعیت معیشتی کارکنان پلیس پیشگیری گفت: در حوزه معیشت کارکنان پلیس کمبودها و محدودیت‌هایی است ولی مدیران استان‌ها باید از منابع استانی این کمبودها را تا حدودی برطرف کنند و توجه جدی به معیشت کارکنان زیر مجموعه خود داشته باشند البته در سه ماهه پایانی سال گذشته افزایش مختصری در حقوق‌ها داشته‌ایم و در سال آینده نیز افزایشی در این زمینه خواهیم داشت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز