معاون عملیات ناجا تاکید کرد:
ضرورت تعامل پلیس با جامعه روانشناسی کشور

معاون عملیات ناجا با بیان اینکه فعالیت نیروی انتظامی در حوزه روانشناسی از سال ۱۳۷۷ با تشکیل مراکز مشاوره در استانها و دایره مددکاری در سراسر کشور آغاز شده است، گفت: تعامل پلیس با جامعه روانشناسی کشور علاوه بر منافع برای پلیس، میتواند؛ فرصتی بیبدیل برای جامعه روانشناسی کشور نیز باشد تا بتوانیم در کنار یکدیگر تعامل هدفمند پلیس و روانشناسی را در تولید علم داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار بتولی (معاون عملیات ناجا) در اولین همایش پلیس، روانشناسی و مشاوره با تاکید بر ضرورت توجه به روانشناسی در نیروی انتظامی گفت: فرآیند رشد و توسعه به ویژه در جوامع غربی همواره با تنشهای زیادی برای نظام فردی، اجتماعی و خانواده همراه بوده است.
وی ادامه داد: بررسیها تایید کننده این نظر است که الگوی رشد و توسعه غربی بدون توجه به ارزشهای بومی کشورهای در حال توسعه تبعات زیادی را به همراه خواهد داشت.
سردار بتولی با اشاره به پروسه جهانی شدن که به صورت روند جهانیسازی با کمک رسانهها تاثیرات این تغییرات را مخربتر کردهاست گفت: در حال حاضر قریب به سه هزار کانال ماهوارهای در کشور ما یافت میشود.
وی ادامه داد: شهرنشینی، حاشیهنشینی، توسعه و رشد انتظارات بیمارگونه افزایش جرم را به دنبال داشته است که باید پلیس علاوه بر جرائم سنتی خود را برای پدیدههای نوظهور آماده کند.
سردار بتولی افزود: نیروی انتظامی با تعدد ماموریت و وظایف در محیط پیچیده و پویا نیازمند نگاه علمی و نظامند به مسائل محیطی و سازمانی است.
وی با اشاره به اهداف و محورهای اولین همایش ملی پلیس، روانشناسی و مشاوره گفت: تبیین و ترویج ادبیات نظری و مفهوم روانشناسی پلیس با حضور متخصصان شناخت و تبیین کارکردهای علم روانشناسی در ماموریتهای درون وبرون سازمانی، شناخت ظرفیتهای علمی و عملی در کشور جهت ارتقای پلیس دانشمحور در حوزه علم وروانشناسی از جمله اهداف این همایش است.