خبرگزاری کار ایران

وزارت بهداشت:

مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی نمی‌شود/ خطر ابتلا به تب کریمه کنگو و سیاه‌زخم با مصرف جگر نپخته

مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی نمی‌شود/ خطر ابتلا به تب کریمه کنگو و سیاه‌زخم با مصرف جگر نپخته

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری‌زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

به گزارش ایلنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می‌آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

بنابراین، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

منبع وبدا
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز