خبرگزاری کار ایران

غذاهای ایرانی بدون برنج را بیشتر بشناسید

asdasd
کد خبر : ۷۸۴۶۹۲

غذا‌های ایرانی جزو غذا‌هایی محسوب می‌شود که اکثر افراد در هر کجای این کره خاکی تمایل دارند تا حتی یک بار هم که شده یکی از آن‌ها را تست کنند و مزه اش را بچشند؛ البته از حق نگذریم که این غذا‌های سنتی خوشمزه در هر نقطه از ایران طعم و مزه خاص خودش را به یدک می‌کشد و شما نمی‌توانید مزه‌ای تکراری در آن‌ها پیدا کنید.

غذا‌های سنتی خوشمزه در هر نقطه از ایران طعم و مزه خاص خودش را به یدک می‌کشد و شما نمی‌توانید مزه‌ای تکراری در آن‌ها پیدا کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی غذای محبوب، رایج و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای شام یا ناهار استفاده می‌شود. همچنین این غذا می‌تواند یک ایده عالی برای پیک نیک شما نیز باشد. کوکو معمولا به غذاهای ایرانی گفته می‌شود که عنصر اصلی سازنده آن‌ها تخم مرغ است. در این مطلب طرز تهیه کوکو سیب زمینی نرم و خوشمزه را خواهید خواند.

مواد لازم

  • 2 عدد سیب زمینی بزرگ
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد پیاز زرد کوچک رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • ½ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل
  • روغن به مقدار لازم

دستور العمل‌

  1. سیب زمینی‌ها را درون یک قابلمه بزرگ قرار داده و روی آن‌ها آب بریزید. تا چند سانتی‌متر بالاتر از سیب زمینی‌ها را باید آب پوشانده باشد.
  2. شعله گاز را روی حالت معمولی تنظیم کنید و اجازه دهید آب بجوشد و سیب زمینی‌ها داخل آب بپزند. بعد از پخته شدن سیب زمینی‌ها آب آن را خالی کنید و اجازه دهید سیب زمینی‌ها خنک شوند.
  3. سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و رنده کنید.
  4. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ به هم بزنید. سیب زمینی‌های رنده شده، پیاز، آرد، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را خوب بهم بزنید.
  5. کمی روغن درون ماهیتابه بریزید. با قاشق مقداری از مواد را برداشته و داخل روغن داغ شده قرار دهید.
  6. کوکوها را تا جایی که هر دو طرفشان به رنگ طلایی در بیایند سرخ کنید.

طرز تهیه کوکو سبزی

اگر به دنبال تهیه یک غذای خوشمزه و پر خاصیت هستید، پیشنهاد ما به شما کوکوسبزی است. در این مقاله طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • 400 گرم سبزی کوکو (تره، جعفری، گشنیز، شوید)
  • 2 عدد تخم مرغ
  • کمی سیر رنده شده
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • گردو و زرشک
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • روغن

دستور العمل‌

  1. برای آماده کردن چاشنی‌ کوکوی سبزی، ۱ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه روی شعله ملایم حرارت دهید. زرشک و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. بعد از آماده شدن زرشک، آن‌ها را کنار بگذارید.
  2. تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف مخلوط کن بزرگ بشکنید. ادویه، نمک، فلفل، و زردچوبه را اضافه کنید. با چنگال کمی آن را هم بزنید. سیر، مغز گردو، آرد و سبزیجات را به آن اضافه کنید. مخلوط را با چنگال خوب هم بزنید.
  3. کمی روغن را در یک تابه روی شعله ملایم حرارت دهید. مخلوط آماده شده را در آن ریخته و در قابلمه را بگذارید تا به خوبی برشته شود (حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه). کوکو را برگردانده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر حرارت دهید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.
  4. کوکوسبزی را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و با استفاده از زرشک و گردو آن را تزئین کنید.

طرز تهیه عدسی

عدسی یک غذای ساده و خوشمزه و سبک است که سریع آماده می‌شود و برای صبحانه روزهای سرد زمستان عالی است. عدس از مواد غذایی است که پروتئین و فیبر بالایی دارد و هنگامی که با سیب زمینی ترکیب شود، طعم دلچسب و لذیذی خواهد داشت. در این مطلب طرز تهیه عدسی را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

  • ½2 پیمانه عدس
  • 1 عدد پیاز
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 عدد سیب زمینی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • نمک، فلفل و زردچوبه

دستور العمل‌

  1. ابتدا عدس‌ها را پاک کنید و با آب خوب بشویید تا هرگونه گرد و خاک و آلودگی آن رفع شود. بعد از شستن عدس‌ها روی آن‌ها آب بریزید و بگذارید برای چند ساعت خیس بخورند. 
  2. یک قابلمه مناسب برای پخت عدس‌ها انتخاب کنید زیرا حجم عدس‌ها بعد از پخت دو تا سه برابر می‌شود. درون قابلمه مقداری روغن بریزید. پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و با روغن تفت دهید.
  3. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند زرد چوبه و فلفل و نمک را اضافه کنید و برای 2 الی 3 دقیقه دیگر تفت بدهید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. استفاده از رب گوجه فرنگی در دستور پخت عدسی اختیاری است. 
  4. در این مرحله عدس‌هایی که خیس شده بودند را به محتویات قابلمه اضافه کنید و روی عدس‌ها 6 الی 7 پیمانه آب بریزید. شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. 
  5. بعد از به جوش آمد آب شعله گاز را کم کنید و بگذارید عدس‌ها برای نیم ساعت بپزند. در این مرحله سیب زمینی‌های نگینی خرد شده را نیز به عدس اضافه کنید و اجازه دهید برای نیم ساعت دیگر مواد با شعله متوسط بپزند. بعد از پخت کامل عدس‌ها، عدسی را در کاسه‌ای ریخته با کمی پیازداغ تزئین کنید.
انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز