در نشست خبری مطرح شد:
دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ جزو دانشگاههای برتر در حوزه خدمات رفاهی و پوشش بیمههای تکمیلی

دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال حاضر جزو دانشگاههای برتر در حوزه خدمات رفاهی و پوشش بیمههای تکمیلی است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، نشست خبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، امروز سهشنبه ۱۰ تیر با حضور معاونین این دانشگاه و اصحاب رسانه برگزار شد. مقتدایی معاون بینالملل دانشگاه در ابتدای نشست توضیح داد: در دانشگاههای نسل یک تنها آموزش مطرح بود، در دانشگاههای نسل دوم پژوهش نیز اهمیت یافت و در دانشگاههای نسل ۳ کارآفرینی نیز به ارزیابیها داخل شد. اکنون در دانشگاههای نسل نو ضمن داشتن تمام این موارد آنهایی که تأثیر بیشتری بر جامعه بگذارند برتر هستند و باید دید فارغالتحصیلان آن دانشگاه چه تاثیری بر جامعه میگذارد.
مقتدایی افزود: ما از این لحاظ رتبههای خوبی را کسب کردهایم و مثلا در سلامت جامعه رتبه اول دنیا را در بین ۱۱۰۰ دانشگاه کسب کردهایم و اکنون نیز در رتبهبندی تاثیر نیز ۴۰۰ دنیا و در کشور نیز رتبه اول را در بین دانشگاههای کشور کسب کردهایم.
در ادامه صفا معاون تحقیقات بینالمللی دانشگاه ایران کفت: رتبهبندی تایمز چند نوع مختلف دارد و هرکدام از آنها اهداف مختلف و معیارهای مختلفی را دنبال میکند. دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه رنکینگ تاثیر اجتماعی و توسعه پایدار رتبه نخست را کسب کرده است.
وی سپس به معرفی شاخصهای مد نظر در این رتبهبندی پرداخت و گفت: شاخص اول ریشهکن کردن فقر، دوم ریشهکن کردن گرسنگی است و آموزش باکیفیت برابری جنسیتی، آب سالم وبهداشت، انرژی سالم و در دسترس، کاهش نابرابریها، شهرها و جوامع پایدار، تولید و مصرف مسئولانه، اقدامات اقلیمی، زندگی زیر آب و اهمیت به اقیانوسها، همکاری برای دستیابی به اهداف از شاخصهای دیگر هستند.
او ادامه داد: هرکدام از این شاخصها چهار معیار تحقیق و پژوهش، نحوه عملکرد دستگاه در مدیریت داخلی، تعامل دانشگاه با پیرامون و آموزش و چگونگی تدریس این موضوعات را در برمیگیرد. مثلا برای دانشگاه علوم پزشکی ایران که در شاخص سلامت رتبه خوبی را دریافت کرده است، مقالات، دروس مربوط به سلامت در برنامههای درسی و ارتباط و تعامل با مراکز سلامت لحاظ شده است.
به گفته وی دانشگاه علوم پزشکی ایران توانسته است از بین ۴۰۱ تا ۶۰۰ دانشگاه برتر دنیا به جمع سیصد دانشگاه برتر دنیا راه پیدا کند.
در ادامه برنامه نامدار، معاون توسعه و برنامهریزی دانشگاه ایران بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران، تقریبا بیش از ۶.۵ میلیون جمعیت تحت پوشش دارد که اغلب شامل شهرستانهای محروم استان تهران است.
وی ادامه داد: دانشگاه بالغ بر ۲۰ هزار پرسنل مستقیم دارد. قریب به صدهزار نفر خانواده آنها است که با ما در ارتباط هستند. دانشگاه سعی کرده است در حوزه تامین رفاهیات و رفع دغدغههای اصلی و اولیه تلاش مضاعف کند و منابع پایداری را ایجاد کند که خروجی این تلاش در بحث کمکهای رفاهی و هم توانمندسازی پرسنل خود را در کاهش نابرابری نشان میدهد.
نامدار گفت: خوشبختانه ما در حال حاضر جزء دانشگاههای برتر در خدمات رفاهی و پوشش بیمههای تکمیلی هستیم. یکی از اتفاقات خوب در این دوره، شایسته گزینی و جانشین پروری بوده است که افراد زیادی را با شاخصهای کاملا علمی انتخاب کردیم. اگر دانشگاه در اهداف راهبردی خود و در رتبهبندی موفق میشود این مرهون سرمایه انسانی، کارمندان و پزشکان است که زیر سایه یک رئیس مدبر کار خود را انجام دادهاند.
در پایان مقتدایی در خصوص سرنوشت دانشجویان بینالملل دانشگاه پس از حمله رژیم صهیونسیتی نیز گفت: در روز اول کارهای دانشجویان بینالملل انجام شد، اجازه خروج داده شد و اکثریت قریب به اتفاق به کشور مبدا برگشتند و معدودی از آنان به درخواست خود باقی ماندند.