در گفتوگو با ایلنا مطرح شد؛
واکنش یک نماینده مجلس به سکوتها و فریادهای برخی نمایندگان/ از ماجرای واگذاری خودروسازیها تا استیضاح وزرا

عضو کمیسیون صنایع و معادن گفت: اگر ما به تأمین منافع مردم اعتقاد داریم، دیگر مهم نیست که فرد یا موضوع مورد بحث برای تأمین منافع حزب ما باشد یا خیر. به عنوان عضوی از کمیسیون مستقل مجلس که به عنوان حامیان دولت تلقی میشویم، ما به نقاط ضعف دولت اشاره میکنیم و صدای مردم را به گوش رئیسجمهور میرسانیم و فیلتر ما فیلتر مردم است. در واقع این سکوتها و این فریادها هر دو اگر برای منافع کشور و منافع مردم نباشد قطعاً بیارزش است.
مصطفی پوردهقان عضو کمیسیون صنایع و معادن در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به این سؤال که علت اینکه در برخی از جلسات مجلس شاهد اعتراض هماهنگ و برنامهریزی شده یک پسری نمایندگان همسو در مجلس درخصوص موضوعاتی مانند واگذاری ایران خودرو و یا تصویب پالرمو هستیم در حالی که درخصوص موارد مشابه مانند واگذاری دیگر شرکت خودروسازی یا سرمایهگذاری یک متهم مسهور رد پروژههای کلان اقتصادی این گروه از نمایندگان سکوت کرده و هیچ اظهارنظری نمیکنند، گفت: این موارد نشان دهنده این است که دیدگاههای آنها، دیدگاههای منطقی که بر مبنای نگاه عقلایی و منافع مردم باشد، نیست و موضعگیری بر این اساس انجام نشده و بیشتر منافع یک جناح و حزب در اولویت قرار میگیرد.
وی ادامه داد: اگر ما به تأمین منافع مردم اعتقاد داریم، دیگر مهم نیست که فرد یا موضوع مورد بحث برای تأمین منافع حزب ما باشد یا خیر. به عنوان عضوی از کمیسیون مستقل مجلس که به عنوان حامیان دولت تلقی میشویم، ما به نقاط ضعف دولت اشاره میکنیم و صدای مردم را به گوش رئیسجمهور میرسانیم و فیلتر ما فیلتر مردم است.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن گفت: اگر به طور مثال مواضع ما صرفاً منجر به این شود که به خاطر اینکه وزیر نیرو همراه حزب ما است، از مشکلات مردم مانند خاموشیها، گرفتاری در عرصه تولید و... صحبت نکنیم، اما از آن طرف آقای میدری را دوبار به مجلس بکشانیم و کارت زرد بدهیم چراکه در یک موضوع کوچکی در فلان بخش در وزارت خانه مشکل پیدا کرده است، قابل قبول نیست یا در قصه واگذاریهای خودروسازیها اینکه از یک طرف بگوییم اینجا مشکل وجود دارد ولی از آن سمت در مورد حواشی که درخصوص سایپا بوجود آمده سکوت خاص داشته باشیم، قابل قبول نیست در واقع این سکوتها و این فریادها هر دو اگر برای منافع کشور و منافع مردم نباشد قطعاً بیارزش است.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره هشدار وزیر کار در صحن مجلس درباره اینکه مقاومتهایی در برابر مبارزه با فساد در شرکتهای وابسته به وزارت کار وجود دارد، اگر این مقاومت از سوی برخی از نمایندگان مجلس صورت میگیرد علت این امر چیست، گفت: در ابتدا من از کلیت مجلس دفاع کنم. واقعاً کلیت مجلس هیچ وقت وارد چنین مسائلی نمیشود تا خدایی نکرده به دلیل یک موضوع شخصی بخواهد از ابزار نظارتی استفاده کند چراکه این موضوع یک موضوع شرعی است و گردن آن نماینده است.
این نماینده مجلس گفت: من اطرافم چنین چیزی را ندیدهام. بحث آقای میدری هم این بود که برخی از نمایندگان درباره انتصاب یک الی دو مدیری کهایشان گذاشتهاند حرفهای شخصی نداشتند بلکه این ادعا مطرح بود که این افراد جزئی از موضوع موسوم به فتنه بودهاند و کشور را به چالش کشیدهاند و این بحثها مطرح بود و از وزیر در این باره سؤال کردند، این موضوع یک موضوع شخصی نیست. بلکه دیدگاه یک فرد است البته شاید به زعم بنده این دیدگاه اشتباه باشد و به قول آقای وزیر به استعلامهای این افراد پاسخ مثبت داده شده است.
وی با بیان اینکه من در اطرافم کسی را ندیدم که بخواهد به این دلیل که فردی را برای پستی معرفی کرده اما نشده وزیر را استیضاح کند یا از او سؤال کند، گفت: آقای میدری هم در این باره صحبتشان این بود که بعد از شهادت شهید رئیسی در فاصلهای که در دوران انتقال دولت بودیم انتصابات متعددی انجام شده و خیلی از این انتصابات هم بر موضوع و مبنای علمی نبوده است. آقای میدری میگوید این افراد را جابجا کردهاند و الان اگر درصد جابجاییها بالاست به دلیل جابجایی این افراد است که شایستگی نداشتهاند. طبیعی است این انتصابات سیاسی بوده و یک سری از همراهان و همکاران این افراد هم در مجلس از این موضوع ناراحت هستند که چرا فلانی تغییر داده شده است. صحبت آقای میدری هم این است که این افراد شایستگی نداشتهاند و مبنای ما هم شایستگی بوده و از همین رو تغییر کردهاند.
پوردهقان تأکید کرد: اگر بخواهیم وارد موضوعات جزیی انتصابات و موضوعاتی که در اختیار یک وزیر است بشویم حتماً آن وزیر دچار تحلیل و تضعیف خواهد شد و به نظرم از هر دو حزب نباید وارد این فضا شوند.