استاندار: حدود ۷۰ درصد از مغروقان سال گذشته گیلان، بومی استان بودند

استاندار گیلان با بیان اینکه حدود ۳۶۰ نقطه خطرآفرین در سواحل استان شناسایی شده است، گفت: با تلاش همه دستگاههای مربوطه و فرمانداریها حداقل ۲۰ درصد این نقاط اصلاح شود.
به گزارش ایلنا، هادی حق شناس عصر شنبه در جلسه ستاد ساماندهی سواحل گیلان اظهار کرد: با رفع نقاط خطرآفرین، این مناطق محل امنی برای شنا میشوند و تعداد مغروقان نیز کاهش مییابد.
وی افزود: هر چه طرحهای سالمسازی بیشتری در سواحل اجرا شود، هموطنان کمتر به سمت نقاط خطرآفرین خواهند رفت.
نماینده عالی دولت در گیلان افزود: تمامی هموطنان باید از مزیت سواحل بهره ببرند و بدون مشکل و خطر از این نعمت خدادادی به شایستگی استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه حدود ۷۰ درصد از مغروقان سال گذشته گیلان، بومی استان بودند، بیان کرد: همه بهنگام استفاده از سواحل باید به توصیههای ناجیان غریق، نیروهای انتظامی و هلال احمر مستقر در این مناطق توجه کنند تا آمار غرق شده ها به حداقل و صفر برسد.
استاندار گیلان ادامه داد: البته طی ۲ سال اخیر تعداد مغروقان در گیلان با تلاش همه مسئولان و فعالیت ناجیان غریق کاهش مناسبی یافته و آمار فوت شدگان ناشی از غرق شدگی طی این ۲ سال ۲۴ نفر بوده اما هدف ما آن است که حتی یک هموطن نیز غرق نشود.
وی به مکانها و اماکن اقامتی خصوصی در سواحل گیلان هم اشاره و عنوان کرد: مدیران این اماکن باید خود مسئولیت را بپذیرند و اگر توان این کار را ندارند باید از وجود ناجیان غریق بهره ببرند و هزینههای مربوط به حضور ناجیان را نیز بپردازند.
حق شناس در ادامه گفت: سال گذشته ۶۰۰ میلیارد ریال برای سواحل استان گیلان هزینه شد که از این میزان حدود ۴۲۰ میلیارد ریال مربوط به هزینههای نجات غریق و ناجیان بود و امسال نیز قبل از آغاز فصل استفاده از دریا تمامی ناجیان غریق باید آموزش های لازم را فرا گیرند.
استاندار گیلان با بیان اینکه تعداد طرحهای سالمسازی دریا در استان کم و ۱۹ مورد است، اظهار کرد: فرمانداران شهرهای ساحلی استان باید به دنبال شناگاههای مناسب باشد تا تعداد طرحها و شناگاهها افزایش مناسبی یابد و میزان درآمد حاصل از این طرح ها و هزینه کرد آن هم مشخص شود.